Naar de inhoud.

Management Talent, Leergierige Teamplayer Regio Amsterdam - NIEUW

Profiel

Management Talent, Leergierige Teamplayer Regio Amsterdam - NIEUW

Voor één van onze intenationale Partners met een leuk en gevarieerd team aan collega's, in de regio Amsterdam, zijn wij op korte termijn op zoek naar een Management Assistant, een jong talent, dat graag wilt leren! Het gaat om vaste functie van 40 uur. Je woont zelf in Almere, Hilversum, Mijdrecht, Uithoorn, Haarlem, Beverwijk, Hoofddorp, Castricum, Badhoevedorp, Zwaneburg, Zandvoort, Heemstede of Amstelveen. Ben jij de leergierige teamplayer die wij zoeken, die ambities heeft om in een internationale omgeving te groeien? Mail dan zeker jouw CV met een krachtige motivatie, waarom wij én onze Partner voor jou moet kiezen, naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 22. Goed met OV en auto/fiets bereikbaar. Parkeerplek beschikbaar.

Functie Omschrijving

Voor onze Partner zijn wij opzoek naar een leergierige teamplayer. Iemand die graag doet, een aanpakker, informatie opneemt als een magneetje en een GROTE naam toe wilt voegen aan haar/zijn CV. Bij dit bedrijf ben je verzekerd van een groot scala aan verschillende collega's en diversiteit aan klanten. Net zoals jouw werkzaamheden, never a dull moment. Jij biedt ondersteuning aan een aantal Partners, Directors en Senior Managers. Jij schakelt dus makkelijk en kan voor jezelf goed prioriteren. Dagelijks plan jij de dag voor jouw Managers en zorgt ervoor dat zij goed voorbereid in hun meetings zitten. Agendabeheer, meetings verzorgen en events van A tot Z regelen, jij draait je hand er zeker niet voor om. Het uitsturen van proposals, presentaties, offertes doe je er "gewoon allemaal even naast". 

Vereisten

Wij zijn opzoek naar het talent dat graag ervaring wilt opdoen in een internationale omgeving. Dit talent beschikt minimaal over een MBO-4 opleiding, bij voorkeur in de richting van DS of MA, spreekt vloeiend Nederlands en Engels en is schriftelijk net zo sterk als mondeling. Daarbij is ons talent resultaatgericht, dienstverlenend, flexibel, een echte teamplayer, maar kan ook zelfstandig prima uit de voeten. Microsoft Office kent geen geheimen voor hem/haar. 

Ben jij de gedreven topper die wij zoeken? Stuur je CV naar A2@assistant2.nl of bel 088 022 23 22

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• En bij uitstekend functioneren ontvang jij een vaste aanstelling bij onze Partner
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Spice your career, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail – uiteraard met een goede motivatie waarvan wij op het puntje van ons stoel gaan zitten – samen met jouw CV naar A2@Assistant2.nl of neem telefonisch contact met ons op via: 088 022 23 22! Reageren in de avond kan uiteraard ook. Wij kijken uit naar jouw reactie!


Solliciteer direct

  • Datum: 03-12-2018
  • Opleiding: MBO4/HBO
  • Branche: Internationale zakelijke dienstverlening
  • Werkweek: 40 uur
  • Vacature Per: 23-11-2018
  • Werkervaring: talent assistant

Stuur Door

Stuur Door