Naar de inhoud.

Aanstormend talent/leergierige aanpakker - Regio Amsterdam - VERVULD

Profiel

Aanstormend talent/leergierige aanpakker - Regio Amsterdam - VERVULD

Voor één van onze Partners die actief is in de juridische & fiscale dienstverlening zijn wij op korte termijn op zoek naar een talent, een aanpakker, iemand die vol energie taken oppakt en graag wil leren. Het gaat om vaste functie voor 32 tot 40 uur. Je woont zelf in Almere, Hilversum, Mijdrecht, Uithoorn, Haarlem, Beverwijk, Hoofddorp, Castricum, Badhoevedorp, Zwaneburg, Zandvoort, Heemstede of Amstelveen. Ben jij het talent met een hands-on mentaliteit die wij zoeken? Diegene die ambitie heeft om te leren en te groeien? Mail dan zeker jouw CV met een unieke motivatie, waarom wij én onze Partner voor jou moet kiezen, naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 22.

Functie Omschrijving

Wij zijn opzoek naar een gastvrije assistant die diversiteit in haar takenpakket zoekt. Geen dag is hetzelfde, mede door de verschillen tussen collega's en klanten. Jij vindt het leuk om met mensen om te gaan en hebt instinctief een haarfijn gevoel voor verhoudingen.
Deze functie is recent in een nieuw jasje gestoken. Hierdoor staat jouw team en de organisatie waarin je komt te werken open voor ideëen en eigen inbreng. Je bent pro-actief en ziet het als een uitdaging om verder te kijken dan jouw eigen takenpakket, zodat jij anderen kunt ontlasten. Je bent extravert, secuur en kan goed omgaan met stress. Met regelmaat heb jij te maken met deadlines. Een kleine greep uit jouw takenpakket: ontvangen van cliënten, het uitwerken van dictaten, het assisteren bij events en seminars, boeken van reizen tot het uitvoeren van repro-opdrachten. Jij geeft, samen met jouw team van ondersteuners, secretariële, administratieve, faciliterende en representatieve ondersteuning aan jullie honderd collega's. 

Vereisten

Ben jij de teamspeler met goede communicatieve vaardigheden die hoge eisen stelt aan kwaliteit? Kan jij secuur kan werken en ben jij gastvrij? Ben jij goed met MS Office? Beschik jij over minimaal een MBO-4 diploma? Heb jij enkele jaren ervaring in een gelijke functie? En beschik jij over uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift? Wil jij bij een internationaal georienteerd bedrijf werken waar ontwikkeling belangrijk is? 

Vergeet niet om een mail te sturen naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 22

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• En bij uitstekend functioneren ontvang jij een vaste aanstelling bij onze Partner
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail – uiteraard met een goede motivatie waarvan wij op het puntje van ons stoel gaan zitten – samen met jouw CV naar A2@assistant2.nl of neem telefonisch contact met ons op via: 088 022 23 44! Reageren in de avond kan uiteraard ook. Wij kijken uit naar jouw reactie!


Solliciteer direct

  • Datum: 01-02-2019
  • Opleiding: MBO4
  • Branche: Internationale zakelijke dienstverlening
  • Werkweek: 32-40 uur
  • Vacature Per:
  • Werkervaring: talent assistant

Stuur Door

Stuur Door