Naar de inhoud.

Executive Assistant, Native English speaking PA, regio Noordwest - VERVULD

Profiel

Executive Assistant, Native English speaking PA, regio Noordwest - VERVULD

Voor één van onze internationale Partners, een gevestigde naam in de Automotive wereldwijd, regio Noordwest-Nederland zijn wij op korte termijn op zoek naar een ervaren Engels sprekende Assistant. Onze ideale Assistant komt uit de omgeving van Almere, Lelystand, Amsterdam, Hilversum, Huizen, Amersfoort. Ben jij die ontzorger die stevig in haar/zijn schoenen staat, diplomatisch is en werk uit handen kan en durft te nemen? Mail ons dan nu jouw CV met een korte motivatie waarom jij denkt dat jij past bij onze Partner. Mail A2@Assistant2.nlof bel 088 022 23 22. We horen graag!

Functie Omschrijving

Vul jij graag de ondersteunende rol in bij een organisatie waar het allemaal om de mens draait? Ben jij de PA van een CEO en werken jullie samen aan de doelen van een professionele en uitdagende organisatie waarin iedereen informeel met elkaar omgaat? Haal jij je energie uit het complexe agendabeheer? Beleef jij plezier aan Travel Management, het plannen en organiseren en boeken van zakelijke reizen? Lijkt het jou leuk om je bezig te houden met Compliance gerelateerde taken? En zijn jouw vaardigheden Engels uitstekend? Word jij enthousiast van het organiseren en coördineren van events en meetings? Mogelijk ben jij dan de kandidaat waar wij naar opzoek zijn! 

Vereisten

Jij bent onze ideale kandidaat wanneer jij beschikt over een diploma DS of MA, jij 5 tot 10 jaar relevante werkervaring hebt in een internationale complexe werkomgeving en jouw Engels uitstekend is, in woord en geschrift. Nederlands en/of Duits is een pré. 
Communicatief ben jij erg sterk, jij denkt graag in oplossingen en bent een echt organisatietalent. Verder ben jij goed op de hoogte van de huidige software en IT-tools en kan jij een echte vertrouwensband opbouwen met jouw collega's.  

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• En bij uitstekend functioneren ontvang jij een vaste aanstelling bij onze Partner
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Spice your career, Timemanagement, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail – uiteraard met een goede motivatie waarvan wij op het puntje van ons stoel gaan zitten – samen met jouw CV naar A2@assistant2.nl of neem telefonisch contact met ons op via: 088 022 23 22! Reageren in de avond kan uiteraard ook. Wij kijken uit naar jouw reactie!


Solliciteer direct

  • Datum: 29-11-2018
  • Opleiding: MBO4/HBO
  • Branche: Automotive
  • Werkweek: 40 uur
  • Vacature Per: 03-12-2018
  • Werkervaring: assistant prof

Stuur Door

Stuur Door