Naar de inhoud.

Manager zoekt Manager - VERVULD

Profiel

Manager zoekt Manager - VERVULD

Voor één van onze Partners actief in de online dienstverlening in de regio Amsterdam zijn wij op korte termijn op zoek naar een Management Assistant, een aanstormend talent, die graag wil leren. Samen met de manager run jij the office. Het gaat om een fulltime functie. Onze ideale kandidaat vindt het geen probleem om naar de hoofdstad te reizen, wellicht in onze leuke Fiat500 en woont zelf in Haarlem, Beverwijk, Hoofddorp, Castricum, Badhoevedorp, Zwaneburg, Zandvoort, Heemstede of Amstelveen. Ben jij de avontuurlijke vrolijke starter mét Talent die wij zoeken? Mail dan jouw CV met een sprankelende motivatie waarom onze Partner voor jou moet kiezen naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 22.

Functie Omschrijving

Wij zijn eigenlijk op zoek naar een echte Spin in het web die de manager wel even managet. Prioriteiten stellen is dan ook geen enkel probleem voor jou. Uit enthousiasme doet jouw manager veel dingen tegelijk, niet echt efficient. Jij weet feilloos aan te voelen wat die dag belangrijk is en wat wellicht nog eventjes kan wachten. It´s all about timemanagement. Uiteraard ben jij zelf wel een enthousiaste persoonlijkheid en weet je met jouw enthousiasme dingen voor elkaar te krijgen, maar waar nodig als echte Regelnneef, "corrigeer" je en pak je zelf dingen op. Het is dan ook belangrijk dat je pro-actief bent en snel kan schakelen. Met enige regelmaat is jouw manager niet aanwezig op kantoor, jij houdt de boel dan gewoon draaiende en zorgt ervoor dat de rest van het team daar geen last van ondervindt. Jij bent namelijk goed op de hoogte en weet precies wat er speelt en daar speel jij ook makkelijk op in. Jij bent de ideale Sparringspartner en een echte Alleskunner

Wil jij graag onderdeel zijn van dit duo? En zie jij het als een uitdaging om wat soms onmogelijk lijkt mogelijk te maken? Mail naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 22.

Vereisten

De klik is het belangrijkste in dit geval, maar jij hebt wel een WO of HBO-diploma op zak. Tevens heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring als Ondersteuner. Je bent een kei wat betreft IT-gerelateerde zaken en beschikt over uitermate goede sociale vaardigheden. Je bent stressbestendig en kan goed plannen. Jouw Nederlands is uitstekend en kan ook prima uit de voeten in het Engels. Je vindt het leuk om dingen te leren en maakt je snel dingen eigen. 

Voor onze Partner zijn wij op zoek naar het talent dat wil groeien en graag alle ins en outs van het vak wil leren. 

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• En bij uitstekend functioneren ontvang jij een vaste aanstelling bij onze Partner
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail – uiteraard met een goede motivatie waarvan wij op het puntje van ons stoel gaan zitten – samen met jouw CV naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 22! Reageren in de avond kan uiteraard ook.Vraag naar Bibiche!


Solliciteer direct

  • Datum: 02-02-2019
  • Opleiding: HBO/WO
  • Branche: Zakelijke dienstverlening
  • Werkweek: Fulltime
  • Vacature Per: 25-02-2019
  • Werkervaring: talent assistant

Stuur Door

Stuur Door