Naar de inhoud.

Ervaren Management Assistant, regio Zuidwest - VERVULD

Profiel

Ervaren Management Assistant, regio Zuidwest - VERVULD

Voor één van onze internationale Partners met een informele bedrijfscultuur, actief in de zakelijke dienstverlening in de regio Zuidwest-Nederland zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren Management Assistant die graag in een familiebedrijf wil werken. Het kantoor van onze klant is goed bereikbaar voor kandidaten die wonen in de regio's Barendrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Rotterdam, Leerdam, Dordrecht, Nieuwerkerk a/d IJssel, Geldermalsen, Henrik-Ido-Ambacht, Zaltbommel, Raamsdonksveer, Rhoon en Niewerkerk a/d IJssel. Samen met onze Partner zijn we op zoek naar een echte Ontzorger. Het gaat om functie voor 32 uur p/w. Ga jij graag aan de slag bij onze Partner waar een plezierige, professionele en familiaire sfeer heerst? Maak dan nu jouw interesse kenbaar via A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 11. Samen beoordelen wij dan of jij qua karakter bij de bedrijfscultuur van onze Partner past.

Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%!

Functie Omschrijving

Jij bent een ervaren Management Assistant. Je bent in staat om gangbare ondersteunende en administratieve werkzaamheden snel en zorgvuldig uit te voeren. Het voorbereiden, bijwonen, het notuleren en uitwerken van complexe en langdurige vergaderingen behoren ook tot je takenpakket. Pro-actief meedenken en anticiperen op geplande activteiten of gebeurtenissen is een belangrijk onderdeel van je werk. Het zorgvuldig en professioneel organiseren van bijeenkomsten in de avonduren of weekenden komt regelmatig voor en soms is jouw aanwezigheid daarbij gewenst.

Je werkt samen met twee collega Assistants en indien nodig ben je in staat en bereid om hen te vervangen. We verwachten dat je tactvol en integer kunt omgaan met (zeer) vertrouwelijke informatie. Het betreft een parttime functie voor 32 uur per week, ingevuld op in principe 4 vaste dagen. Binnen de functie krijg je van onze Partner de vrijheid om je werkzaamheden naar eigen inzicht in te delen en daar flexibel mee om te gaan.

Vereisten

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en je hebt afgeronde opleiding directiesecretaresse;
 • Je hebt minimaal 10 jaar werkervaring als Spin in het web in een internationale omgeving; 
 • Je hebt aantoonbaar ervaring met het organiseren van evenementen voor grote en kleine groepen in zowel zakelijke als informele context;
 • Je bent in staat om sparringpartner te zijn voor je leidinggevenden, je bent actief betrokken bij hun werkzaamheden en in staat om toegevoegde waarde te creëren;
 • Je kunt uitstekend notuleren;
 • Je hebt ervaring in het gebruik van Office 365 en SharePoint;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.

Maar wat wij nog veel belangrijker vinden...
Jij bent een stabiele persoonlijkheid, stressbestendig en flexibel, zelfstandig, analytisch en gestructureerd. Ook ben je discreet, betrouwbaar, accuraat en betrokken, daadkrachtig, proactief en efficiënt. Verder ben je enthousiast, heb je een goed organiserend vermogen, goede sociale vaardigheden en inlevingsvermogen ten aanzien van familieleden en familieverhoudingen, maar ook bij zakelijke contacten. Last but not least ben je representatief.

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct ons op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit, Social Media, Spice your career en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail – samen met jouw CV naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 11! Reageren in de avond kan uiteraard ook. Wij kijken uit naar jouw reactie!


Solliciteer direct

 • Datum: 02-02-2019
 • Opleiding: HBO
 • Branche: Zakelijke dienstverlening / Internationaal
 • Werkweek: 32 uur
 • Vacature Per: 18-02-2019
 • Werkervaring: prof

Stuur Door

Stuur Door