Naar de inhoud.

Assistant met interesse in verkiezingsprocessen, regio Zuidwest - VERVULD

Profiel

Assistant met interesse in verkiezingsprocessen, regio Zuidwest - VERVULD

Voor één van onze Partners binnen de gemeentelijke overheid in regio Zuidwest-Nederland zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Assistant die affiniteit heeft met verkiezingen en houdt van een uitdaging. Het gaat om een project functie voor 32 uur per week van 10 december 2018 tot en met 19 maart 2019. Onze echte teamspeler waarnaar wij samen met onze Partner op zoek zijn, komt uit de omgeving van Barendrecht, Rotterdam, Papendrecht, Zwijndrecht, Schiedam,Henrik-Ido-Ambacht, Vlaardingen, Hellevoetsluis, Rockanje, Spijkenisse, Rhoon of Capelle a/d IJssel. Ben jij dé gedreven Ondersteuner die niet bang is voor de telefoon die non-stop rinkelt en wil je werken in een dynamische en interessante omgeving? Mail dan jouw CV en motivatie naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 11.

Functie Omschrijving

Waar kom je te werken?
Je komt te werken voor cluster/departement Dienstverlening. Dit cluster zorgt voor betrouwbare, toegankelijke en gebruikersvriendelijke dienstverlening, informatievoorziening en belastingheffing aan burgers, bedrijven, bezoekers en collega's. De afdeling Verkiezingen valt onder cluster Dienstverlening en dit wordt jouw plek. Samen met 15 enthousiaste collega's ben jij verantwoordelijk voor de werving, registratie en plaatsing van alle mensen die op en rond de verkiezingsdagen nodig zijn (per verkiezing circa 4000 man of vrouw, wauw). Je hebt interesse in verkiezingsprocessen en wilt graag werken in een resultaatgerichte werkomgeving, die vernieuwing en efficiëntie hoog in het vaandel heeft staan.

Wat ga je doen?
Als Assistant van de afdeling Verkiezingen ondersteun je het team bij de werkzaamheden in aanloop naar de Provinciale staten en Waterschappen van 20 maart 2019 en de Europese Parlementsverkiezingen van 23 mei 2019. Je fungeert als helpdeskmedewerker bij de werving, registratie en plaatsing van de stembureauleden en alle medewerkers die nodig zijn op en rond de verkiezingsdagen. Daarbij onderhoud je contact met particulieren en ambtenaren per telefoon of mail en voer je allerlei administratieve werkzaamheden uit die te maken hebben met de werving, registratie en plaatsing van al deze personen. Op de verkiezingsdagen zelf ben je helemaal in je element als helpdesmedewerker!

Spreekt het bovenstaande jou aan? Mail naar A2@Assistant2.nl of bel gewoon 088 022 23 11. Een afspraak voor een kennismaking is zo gemaakt.

Vereisten

Wie zoeken we?
Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en je hebt geen grote vakantieplannen in de periode december 2018 -maart 2019.

Herken je je vervolgens in het volgende?

 • Niet bang voor de telefoon, ook niet als die non-stop ‘rinkelt’;
 • Stressbestendig en kunt snel schakelen;
 • Communicatief sterk, zowel schriftelijk als mondeling;
 • Handig met Excel en digitaalvaardig (binnen de verkiezingsorganisatie werken we met meerdere ICT-systemen);
 • Geïnteresseerd in verkiezingsprocessen;
 • Flexibel qua inzet, dus ook bereid om hand-en-spandiensten uit te voeren en in te springen tijdens piekmomenten;
 • Geduldig en dienstverlenend.

... Dan maken wij graag kennis met jou!

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail samen met jouw CV naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 11! Reageren in de avond kan uiteraard ook. Wij kijken uit naar jouw reactie!


Solliciteer direct

 • Datum: 30-11-2018
 • Opleiding: MBO4
 • Branche: Gemeentelijke overheid
 • Werkweek: 32 uur
 • Vacature Per: 10-12-2018
 • Werkervaring: talent assistant

Stuur Door

Stuur Door