Naar de inhoud.

Management Assistant, 20 uur p/w, regio Zuidwest - VERVULD

Profiel

Management Assistant, 20 uur p/w, regio Zuidwest - VERVULD

Voor één van onze Partners in Rotterdam zijn wij op zoek naar een (duo) Management Assistant voor de Raad van Bestuur. Het gaat om een vaste functie voor 20 uur per week. je dient in ieder geval beschikbaar te zijn op maandag, dinsdag en vrijdag. Onze topper die gewend is op niveau Raad van Bestuur te werken, komt uit regio Rotterdam, Rhoon, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Hendrik-Ido-Ambacht, Vlaardingen, Rockanje, Hellevoetsluis, Nieuwerkerk aan den IJssel, Schiedam, Delft of Berkel en Rodenrijs.

Ben jij de stralende persoonlijkheid die wij samen met onze Partner zoeken? Mail dan jouw CV met een krachtige motivatie, waarom wij én onze Partner voor jou moet kiezen, naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 11.

Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%!

Functie Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Management Assistant voor de leden van de Raad van Bestuur van een onderwijsinstelling. Dagelijks ben jij samen met jouw collega Ondersteuner bezig met complex agendabeheer, het voorbereiden van meetings en events en de organisatie van (bestuurs)bijeenkomsten. Verslaglegging en bewaking van actiepunten daar draai jij jouw hand niet voor om. Je bent stressbestendig en heel af en toe beschikbaar in de avonduren. Je bent onderdeel van de concernstaf en samen met een leuke collega Assistant die ook uit het bedrijfsleven komt en het ontzettend naar het zin heeft bij onze Partner, ondersteun en ontzorg je de twee leden van de Raad van Bestuur. Je kunt snel schakelen, neemt informatie snel tot je en bent leergierig. Je aanstaande collega vindt het belangrijk dat je een goed gevoel voor humor hebt, geen bedreigingen ziet maar kansen en gezellig bent in de omgang. Verder kan je tegen een dynamische omgeving, waarbij de agenda’s vaak last minute omgegooid moeten worden. Iets voor jou? Stuur dan nu je CV naar A2@Assistant2.nl 

Vereisten

Onze Perfect match / Management Assistant heeft enige jaren ervaring in het ondersteunende vak op niveau Raad van Bestuur en schakelt makkelijk tussen verschillende taken en bezigheden. JIj bent leergierig en neemt makkelijk informatie in je op. Je bent collegiaal, stressbestendig en hebt uitstekende kennis van Office365. Je bent in ieder geval beschikbaar op maandag dinsdag en vrijdag en wil graag deze job samen met een collega Assistant vervullen. Je dient een echte Assistant van nu te zijn die haar/zijn hand niet omdraait voor het maken van presentaties en anders kan / wil werken dan anders. 

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden. Bij goed functioneren krijg jij een vaste aanstelling aangeboden bij onze Partner.
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement,PR Masterclass, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail en jouw CV naar A2@Assistant2.nl of neem telefonisch contact met ons op via: 088 022 23 11! Reageren in de avond kan uiteraard ook. Wij kijken uit naar jouw reactie!


Solliciteer direct

  • Datum: 09-01-2019
  • Opleiding: MBO4
  • Branche: Overkoepelend orgaan
  • Werkweek: 20
  • Vacature Per: 28-01-2019
  • Werkervaring: assistant prof

Stuur Door

Stuur Door