Naar de inhoud.

Service Minded Alleskunner, Assistant, regio Noordwest

Profiel

Service Minded Alleskunner, Assistant, regio Noordwest

Voor één van onze Partners die actief is in de juridische & fiscale dienstverlening zijn wij op korte termijn op zoek naar een stressbestendige Assistant, iemand die vol proactief te werk gaat en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Het gaat om een tijdelijke functie voor 32 tot 40 uur. Je woont zelf in Almere, Hilversum, Mijdrecht, Uithoorn, Haarlem, Beverwijk, Hoofddorp, Castricum, Badhoevedorp, Zwaneburg, Zandvoort, Heemstede of Amstelveen. Ben jij de service minded Assistant, die meedenkt, gevoel heeft voor verhoudingen en uitermate accuraat is? Mail dan zeker jouw CV met een unieke motivatie, waarom wij én onze Partner voor jou moet kiezen, naarA2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 22.

Functie Omschrijving

Jij gaat samenwerken met een divers team en je biedt dit team efficiënte ondersteuning. Kwaliteit is de mentaliteit (net als bij ons)! Je werkt pro-actief en bent het liefst iedereen altijd een stapje voor.

Een greep uit jouw standaard takenpakket: agendabeheer, bewaken van deadlines en actiepunten, pro-actief beheer en waar mogelijk afwikkeling van de mailboxen, verwerken van correspondentie & presentaties, controle op output van uitgezette dictaten, actief beheren van het client relatie-systeem, anticiperen op knelpunten en ondersteunen bij Business Development activiteiten.

Jij weet wat er speelt en waar iedereen mee bezig is en hebt te allen tijde the helicopter view. Niet alleen voor je eigen taken, maar ook voor die van jouw managers. Jij denkt mee en ontlast waar je kan. Problemen ken je niet, uitdagingen wel. Positief ingesteld dus. Je bent klantgericht, dienstverlenend en flexibel.

Vereisten

De kandidaat die wij willen voorstellen aan onze Partner heeft:
HBO werk- en denkniveau
• Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift
MS Office kent voor onze kandidaat geen geheimen

Onze kandidaat beschikt over de volgende soft skills: 
• Uitermate accuraat 
• Goede communicatieve vaardigheden 
Service minded 
• Stressbestendig
Flexibel
Positief

Ben jij bereidt om die "extra mile" te lopen? Kijk jij verder dan je standaard takenpakket en wat er van je gevraagd wordt? Mail dan jouw CV naar A2@Assistant2.nlof bel 088 022 23 22 

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Spice your career, Timemanagement, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail – uiteraard met een goede motivatie waarvan wij op het puntje van ons stoel gaan zitten – samen met jouw CV naar A2@Assistant2.nl of neem telefonisch contact met ons op via: 088 022 23 22! Reageren in de avond kan uiteraard ook. Wij kijken uit naar jouw reactie!


Solliciteer direct

  • Datum: 02-02-2019
  • Opleiding: HBO/MBO plus
  • Branche: Juridische en fiscale dienstverlening
  • Werkweek: 32-40 uur
  • Vacature Per: 25-02-2019
  • Werkervaring: assistant

Stuur Door

Stuur Door