Naar de inhoud.

Operationeel Assistant, Administratieve Alleskunner - VERVULD

Profiel

Operationeel Assistant, Administratieve Alleskunner - VERVULD

Voor één van onze Partners in de Randstad zijn wij op korte termijn op zoek naar een Operationeel Assistant die groot plezier heeft in administratieve binnendienst taken. Het gaat om een vacature met uitzicht op een vaste aanstelling bij onze MVO Partner. Onze favoriete Ondersteuner komt uit de omgeving van Den Haag, Delft, Zoetermeer, Gouda, Pijnacker, Leiden, Alphen aan den Rijn, Nootdorp, Voorburg of Rijswijk. Staat service met een glimlach en oplossingsgericht denken bij jou hoog in het vaandel? Mail jouw CV met motivatie naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 33.

Functie Omschrijving

Onze Partner is een MVO organisatie die als enige in Nederland de betreffende dienst aanbiedt. De afdeling waar jij komt te werken organiseert van A tot Z het proces van hun core business en onderhoudt nauwe contacten met de belangrijkste klanten. Onze ideale kandidaat is dan ook een klantgericht organisatiewonder. De dagelijkse aansturing van het logistieke netwerk gebeurt door het team waarin jij komt te werken. Je hebt in het team vier collega's!. 

Jouw functie: 
Jij fungeert als het eerste aanspreekpunt voor vragen. Jouw klanten hebben bijvoorbeeld ondersteuning nodig bij de registratie, willen graag voorlichting hebben of ondervinden problemen bij het plaatsen van orders. Deze vragen komen zowel telefonisch als per mail bij jou binnen. Het is dan ook belangrijk dat jij communicatief zowel mondeling als schriftelijk sterk bent. Jij handelt de klantvragen af en levert de rapportages aan, verder ben jij degene die zoekt naar de oplossing van (logistieke) problemen en escaleert deze ook indien nodig. Daarnaast volg jij actief controles op en belt klanten na waar nodig. Met grote precisie controleer jij gegevens en data. Registreren en administreren van relevante gegevens behoren ook tot jouw takenpakket. 

Ben jij de accurate en bovenal service gerichte Assistant die wij samen met onze MVO Partner zoeken? Stuur jouw CV naar A2@Assistant2.nl 

Vereisten

Voor deze rol zijn wij op zoek naar een Assistant die uitblinkt in klanttevredenheid en servicegerichtheid!
Onze ideale kandidaat heeft de volgende hard skills:
MBO/HBO opleidingsniveau
• Kennis van MS Office, met Excel ben jij een echte ster
Goede communicatieve vaardigheden zowel face to face als via de telefoon
• Tenminste 3 jaar werkervaring in een klantgerichte omgeving
Ervaring in en kennis van logistieke processen

Daarbij kan jij goed kunnen luisteren, ben je klant- en servicegericht, communicatief zeer sterk, een echte teamspeler, ben je stressbestendig en oplossingsgericht met overtuigingskracht en zelfvertrouwen.

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden krijg jij van onze Partner een vaste aanstelling aangeboden.
•Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Spice Your Career, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen.
Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail – uiteraard met een goede motivatie waarvan wij op het puntje van ons stoel gaan zitten – samen met jouw CV naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 33!


Solliciteer direct

  • Datum: 13-03-2019
  • Opleiding: MBO4/HBO
  • Branche: MVO
  • Werkweek: 32-40 uur
  • Vacature Per: 01-04-2019
  • Werkervaring: assistant

Stuur Door

Stuur Door