Naar de inhoud.

Customer Assistant / Sparringspartner voor internationaal bedrijf, regio Zuidwest - NIEUW

Profiel

Customer Assistant / Sparringspartner voor internationaal bedrijf, regio Zuidwest - NIEUW

Voor één van onze internationale Partners met een informele bedrijfscultuur, actief in de zakelijke dienstverlening in de regio Zuidwest-Nederland zijn wij op zoek naar een gedreven Assistant. Het kantoor van onze klant is goed bereikbaar voor kandidaten die wonen in de regio's Barendrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Rotterdam, Schiedam, Dordrecht, Nieuwerkerk a/d IJssel, Gouda, Henrik-Ido-Ambacht, Rhoon en Capelle a/d IJssel. Samen met onze Partner zijn we op zoek naar dé Parel in de kroon. Een ervaren Management Assistant / Alleskunner ter ondersteuning van drie demanding partners en een director. Het gaat om fullime functie (40 uur p/w) die bij goed functioneren uitloopt in een vaste aanstelling bij onze Partner. Ga jij graag aan de slag bij onze Partner waar een plezierige, professionele sfeer heerst? Maak dan nu jouw interesse kenbaar via A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 11. Samen beoordelen wij dan of jij qua karakter bij de bedrijfscultuur van onze Partner past. Ook kandidaten met een opzegtermijn moedigen wij graag aan om op deze functie te solliciteren. Op de best passende kandiaat wordt immers altijd gewacht!

Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! 

Functie Omschrijving

Je ondersteunt drie bewerkelijke partners en een director in zijn/haar dagelijkse werkzaamheden. Ja, je leest het goed: 'bewerkelijk'. Maar daar draai jij je hand niet voor om! Je bewaakt de voortgang van afspraken, je bereidt meetings voor, je verzamelt agendastukken en zorgt voor de verspreiding ervan. Je organiseert (complexe) agenda’s, meetings en events. Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitsturen van rapporten, proposals, presentaties en offertes. Een van de drie partners is de Risk & Quality partner waardoor andersoortige werkzaamheden onderdeel zijn van je taken pakket. Lekker veelzijdig!.Je kunt deze functie zelf, nog vormgeven. En een van de twee andere partners heeft een zeer grote en zware klantenportefeuille waar jij samen met hem je tanden in kunt zetten. Naast je eigen pakket met werkzaamheden, werk je samen in een leuk enthousiast en professioneel team van Assistants en ben je elkaars back-up.

Nice 2 know. Bij onze Partner staat alles in het teken van persoonlijke groei!

Vereisten

 • Je hebt een afgeronde MBO4 in de richting van Directie Secretaresse / Management Assistant.
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als Management Assistant 
 • Je hebt goede kennis van de Office-pakketten Word, Excel en PowerPoint.
 • Je bent tech savvy en bent in staat een echte sparringspartner te zijn.
 • Je beheerst de  Nederlandse- én Engelse taal
 • Je houdt van resultaat boeken, je bent pro-actief en werkt graag in een team
 • Je bent klantgericht en flexibel in je dienstverlening

Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%!

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner en zijn goed!
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• Bij uitstekend functioneren ontvang jij een vaste aanstelling bij onze Partner
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Grijp deze kans als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Een job waar je door kunt ontwikkelen als persoon en groei kansen krijgt in je werk. Stuur jouw CV naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 11! Reageren in de avond kan ook. Grijp deze kans als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. 

Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%


Solliciteer direct

 • Datum: 04-02-2019
 • Opleiding: MBO4/HBO
 • Branche: Internationale zakelijke dienstverlening
 • Werkweek: 40 uur
 • Vacature Per: 01-03-2019
 • Werkervaring: assistant prof

Stuur Door

Stuur Door