Naar de inhoud.

Meedenkende Assistant HR/ Proactieve Schaap met 5 poten, regio Midden

Profiel

Meedenkende Assistant HR/ Proactieve Schaap met 5 poten, regio Midden

Voor één van onze Partners in de regio Midden-Nederland zijn wij op korte termijn op zoek naar een Assistant HR die durft en mee wil denken. De functie is voor 32 tot 36 uur per week (4x9 behoort tot de mogelijkheden) en kan bij gebleken geschiktheid uitlopen in een vast contract bij onze Partner. Onze favoriet is volgens onze Partner 'hét schaap met 5 poten' en komt uit Houten, Utrecht, Amersfoort, Maarssen, Bilthoven, Montfoort, Bunnik of directe omgeving. Ben jij dé stressbestendige meedenkende Assistant met een goed gevoel voor humor die wij zoeken en wil jij samenwerken met een gedreven en dedicated HR Manager in een organisatie waar veel aandacht wordt besteed aan het ontwikkelen van de medewerkers? Mail dan jouw CV met een sprankelende motivatie naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 44.

Functie Omschrijving

Onze Partner is op zoek naar een Management Assistant voor de HR Manager. Jij ontzorgt graag de manager en de medewerkers van de afdeling. Organiseren is jouw vak, of het nou gaat om het maken van afspraken, het regelen van allemaal kleine dingen of het herkennen en oplossen van verstoringen in de afdelingsprocessen. Jij hebt een topdag gehad als alles soepel is verlopen. Jij deelt graag jouw enthousiasme met je collega's. Voor de manager en de HR afdeling ben jij de spin in het web en weet overal de verbinding te leggen. Ook zul jij je in inhoudelijk zaken verdiepen en daardoor zul je ook als sparringpartner fungeren. Je vindt het leuk om in gesprek te zijn met collega's en gebruikt deze inzichten om proactief te signaleren, verbanden te leggen en de collega’s scherp te houden op de samenwerking en het gezamenlijk resultaat. Je bent dus een echte verbinder! Jij zorgt ervoor dat alles doorgaat, ook als je manager er niet is. De functie heeft een combinatie van secretariële en organisatorische werkzaamheden. Van agendabeheer tot administratieve handelingen. En ook meedenken met de manager en jouw collega's.

Al met al is het een leuke, veelzijdige en zelfstandige functie, waarbij je veel zelf kunt invullen. Je zoekt samenwerking met collega's binnen en buiten de afdeling. Het is daarom belangrijk dat je een echte teamspeler bent die graag samenwerkt. Je hebt er zin in om de rol verder uit te bouwen en te professionaliseren. Ben jij onze schaap met 5 poten die we zoeken?? Mail jouw CV naar fscheltema@Assistant2.nl 

Vereisten

• Jij hebt een HBO opleiding afgerond OM of DS wellicht ook richting HR
• Jij hebt uitstekende MS Office skills
• Jij bent energiek, flexibel en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
• Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend
• Jij staat stevig in je schoenen en bent een echte verbinder met een goed gevoel voor humor
• Jij kunt goed samenwerken en bent een ster in multitasken
• Jij bent een meedenker, proactief , integer, analytisch ingesteld en accuraat

Zit jij vol met ambities en ga jij vol energie en passie deze nieuwe uitdaging aan? Reageer dan snel! A2@Assistant2.nl 

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een project- / arbeidsovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• En bij uitstekend functioneren ontvang jij een vast contract bij onze Partner
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit, Social Media en Creatief schrijven van zakelijke teksten.

Last, but not least: even voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen
. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail, uiteraard met een goede motivatie waar wij heel erg enthousiast van worden, samen met jouw CV naar A2@Assistant2.nl. Uiteraard kun je ons ook telefonisch bereiken via: 088 022 23 44. Wij staan 24 uur per dag open voor jouw sollicitatie. Wij kijken uit naar jouw reactie!


Solliciteer direct

  • Datum: 01-02-2019
  • Opleiding: HBO MA AD /MER / HRM
  • Branche: Zakelijke dienstverlening/semi overheid
  • Werkweek: 32 tot 36 uur
  • Vacature Per:
  • Werkervaring: talent assistant

Stuur Door

Stuur Door