Naar de inhoud.

Assistant Document Production - VERVULD

Profiel

Assistant Document Production - VERVULD

Voor één van onze internationale Partners – actief in de zakelijke dienstverlening - zijn wij op korte termijn op zoek naar een Assistant Document Production. Het gaat om een fulltime (40 uur per week) functie die bij gebleken geschiktheid uitloopt in een vast contract bij onze Partner. Onze favoriet komt uit de omgeving van Breda, Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Barendrecht, Spijkenisse, Nieuwerkerk a/d IJssel, Schiedam, Zwijndrecht, Rhoon, Gorinchem of Vlaardingen. Interesse? Mail dan jouw CV en motivatie naar A2@assistant2.nl of bel 088 022 23 11. 

Functie Omschrijving

Je komt te werken bij het team van Document Production. Het team werkt landelijk en valt bij onze Partner onder Business Support. Het team is verspreid over diverse locaties in Nederland. Jouw standplaats zal regio Rotterdam zijn. De hoofdtaak van Document Production is het ervoor zorgdragen dat de correspondentie naar de externe klanten en relaties op een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau wordt verstuurd. Eigenlijk zoeken wij samen met onze Partner een perfectiionist die nauwkeurig en precies te werk gaat. Stukken die door jouw handen zijn gegaan zien er gelikt uit, zijn een lust voor het oog en bevatten geen fouten. Uiteraard dien je voor deze job zowel de Nederlandse- als Engelse taal uitstekend te beheersen zowel in woord als schrift.

Vereisten

· Je hebt een afgeronde MBO+/HBO opleiding
· Je gaat probleemoplossend te werk
· Je beschikt over een creatief denkvermogen
· Word en PowerPoint hebben geen geheimen, affiniteit met  toolings en applicaties is zeer wenselijk
· Je beheerst de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend, in zowel woord als geschrift
· Je werkt kwaliteitsgericht volgens opgestelde werkprocessen
· Je werkt graag in een team maar kunt ook zelfstandig aan de slag
· Je wilt graag fulltime (40 uur) werken
· Je bent flexibel en professioneel in je dienstverlening
· Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• En bij uitstekend functioneren ontvang jij een vaste aanstelling bij onze Partner
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een persoonlijk, op jouw lijf geschreven Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven. Check hier!  

Last, but not least: even voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail – uiteraard met een goede motivatie waarvan wij op het puntje van ons stoel gaan zitten – samen met jouw CV naar A2@assistant2.nl of neem telefonisch contact met ons op via: 088 022 23 11! Reageren in de avond kan uiteraard ook. Wij kijken uit naar jouw reactie!


Solliciteer direct

  • Datum: 16-04-2018
  • Opleiding: MBO plus/ HBO
  • Branche: internationaal/zakelijke dienstverlening
  • Werkweek: 40 uur
  • Vacature Per: 03-05-2018
  • Werkervaring:

Stuur Door

Stuur Door