Naar de inhoud.

Wauwwww, view vanaf jouw nieuwe vaste werkplek op de Zuidas - VERVULD

Profiel

Wauwwww, view vanaf jouw nieuwe vaste werkplek op de Zuidas - VERVULD

Voor één van onze Internationale Partners, een toonaangevend executive search bureau, 25 man/vrouw sterk, aan de Zuidas, zijn wij op zoek naar een echte Ontzorger. Een proactieve Assistant met empatisch vermogen, die van aanpakken houdt en een aantal consultants met verve ondersteunt. Het gaat om een functie voor minimaal 32 uur en je treedt direct in vaste dienst bij onze Partner. Onze ideale kandidaat komt uit de omgeving van Nieuw Vennep, Den Haag, Lisse, Haarlem, Hoofddorp, Aalsmeer, Leiden, Roelofarendsveen, Hillegom, Noordwijk, Uithoorn, Amstelveen of Zwanenburg. Ben jij dé aanpakker die wij zoeken en ga jij iedere dag met een grote glimlach naar je werk? Mail dan jouw CV met een korte motivatie waarom wij jou voor moeten gaan stellen bij onze Partner, naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 22.

Functie Omschrijving

Binnen een hardwerkend professioneel team met 5 collega ondersteuners werken en ervoor zorgen dat de dagelijkse gang van zaken op rolletjes loopt; ben jij onze topper?

Wat ga je doen?
Je ondersteunt een aantal consultants met veel plezier. Ze kunnen blind op jou vertrouwen, want links- of rechtsom; jij regelt het. Complex agendabeheer draai jij je hand niet voor om. Vanzelfsprekend handel je correspondentie, e-mail- en telefoonverkeer met gemak af. Ook het opmaken van proposals, functieprofielen, cv's en assessment rapporten vind je leuk om te doen. Je bent communicatief ijzersterk en wordt blij van het onderhouden van veel in- en externe contacten. Ook het organiseren van meetings en events, zowel nationaal als internationaal, is helemaal jouw ding. Jouw Engels is dan ook op niveau en verder ben je ontzettend zorgvuldig met het invoeren van gegevens, gedisciplineerd, representatief, discreet en boven alles super collegiaal.

Vereisten

Je wilt graag werken voor een grote internationale organisatie die contacten heeft op hoog niveau. Ook wil je deel uitmaken van een hardwerkend professioneel team. Dit breng jij met je mee:

 • Je hebt minimaal 3 tot 10 jaar werkervaring als Management Assistant in een dynamische omgeving;
 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding. Een opleiding als Directiesecretaresse of Management Assistant is een pré;
 • Je kunt projectmatig in een team maar ook zelfstandig werken;
 • Je bent communicatief goed onderlegd;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal volledig;
 • Je bent gedisciplineerd, flexibel, accuraat, representatief, discreet en collegiaal.

Ben jij minimaal 32 uur per week beschikbaar? Kun je op korte termijn starten? En wil jij direct zonder onze tussenkomst in dienst treden bij onze Partner? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren! Uiteraard moet je wel aan onze selectie eisen voldoen.

Arbeidsvoorwaarden

• Als jij de kandidaat bent die wij samen met onze Partner zoeken, treed jij direct in dienst bij onze Partner zonder onze tussenkomst. De arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed te noemen. 
• Ondanks het feit dat jij direct bij onze Partner in vaste dienst treedt, bieden wij jou een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail – samen met jouw CV naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 22! We houden van korte lijnen.


Solliciteer direct

 • Datum: 05-03-2019
 • Opleiding: HBO DS MER HR OM
 • Branche: zakelijke dienstverlening
 • Werkweek: 32-40 uur
 • Vacature Per: 01-04-2019
 • Werkervaring: assistant prof

Stuur Door

Stuur Door