Naar de inhoud.

Assistant Document Production, regio Noordwest-Nederland - VERVULD

Profiel

Assistant Document Production, regio Noordwest-Nederland - VERVULD

Voor één van onze internationale Partners – actief in de zakelijke dienstverlening en gevestigd aan de ring Amsterdam - zijn wij per direct op zoek naar een Assistant Document Production. Het gaat om een fulltime (40 uur per week) functie die bij gebleken geschiktheid uitloopt in een vaste aanstelling bij onze Partner. Onze favoriet komt uit de omgeving van Badhoevedorp, Castricum, Weesp, Nieuw Vennep, Kaag, Mijdrecht, Wilnis, Kudelstaart, De Kwakel, Abcoude, Amsterdam, Hoofddorp, Baambrugge, Amstelveen, Leimuiden of Uithoorn. Interesse? Mail dan jouw CV en motivatie naar A2@Assistant2.nl.

Functie Omschrijving

Je komt te werken voor de afdeling Document Production. Dit is een landelijk opererend team welke valt onder Business Support en is verspreid over diverse locaties in Nederland. Jouw standplaats wordt Amsterdam. De expertise van Document Production is ondermeer het ervoor zorgen dat de correspondentie naar de externe klanten op een hoogwaardig kwaliteitsniveau wordt verstuurd. Dus nauwkeurigheid en punctualiteit zijn jou dus op het lijf geschreven, net zoals een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift. Dus ben jij die perfectionist die graag altijd de puntjes op de bekende 'í' zet en altijd wel iets ziet wat te verbeteren is? Dan zijn wij samen met onze Partner op zoek naar jou. Bel 088 022 23 22. We staan je graag te woord over jouw kansen en het  persoonlijk ontwikkeltraject.

Vereisten

· Je hebt een afgeronde MBO+/HBO opleiding
· Je gaat probleemoplossend te werk
· Je hebt creatief denkvermogen
· Je hebt uitstekende kennis van de Office-pakketten Word en PowerPoint. Kennis van of affiniteit met
toolings en applicaties is zeer wenselijk
· Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal,
· Je werkt kwaliteitsgericht volgens opgestelde werkprocessen
· Je werkt graag in een team maar kunt ook zelfstandig aan de slag
· Je wilt graag fulltime (40 uur) werken
· Je bent flexibel en professioneel in je dienstverlening
· Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• En bij uitstekend functioneren ontvang jij een vaste aanstelling bij onze Partner
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven. 

Last, but not least: even voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail – uiteraard met een goede motivatie waarvan wij op het puntje van ons stoel gaan zitten – samen met jouw CV naar A2@Assistant2.nl of neem telefonisch contact met ons op via: 088 022 23 22! Reageren in de avond kan uiteraard ook. Wij kijken uit naar jouw reactie!


Solliciteer direct

  • Datum: 08-04-2018
  • Opleiding: MBO/HBO
  • Branche:
  • Werkweek: 40 uur
  • Vacature Per: 01-05-2018
  • Werkervaring: assistant prof

Stuur Door

Stuur Door