Naar de inhoud.

Assistant Communicatie, regio Noordwest-Nederland - VERVULD

Profiel

Assistant Communicatie, regio Noordwest-Nederland -  VERVULD

Voor één van onze internationale Partners – actief in de zakelijke dienstverlening en gevestigd aan de ring Amsterdam - zijn wij op korte termijn op zoek naar een Assistant Communicatie. Het gaat om een fulltime (40 uur per week) functie die bij gebleken geschiktheid uitloopt in een vaste aanstelling bij onze Partner. Onze favoriet komt uit de omgeving van Badhoevedorp, Castricum, Weesp, Nieuw Vennep, Kaag, Mijdrecht, Wilnis, Kudelstaart, De Kwakel, Abcoude, Amsterdam, Hoofddorp, Baambrugge, Amstelveen, Leimuiden of Uithoorn. 

Interesse? Mail dan jouw CV met motivatie waarom wij met jou in zee moeten gaan naar A2@Assistant2.nl of nog makkelijker bel 088 022 23 22.

Functie Omschrijving

Je komt te werken voor de Business Unit, welke landelijk opereert, waarvanuit alle documentatie, offertes etc. naar klanten en anderen worden verstuurd. Je werkt vanuit Amsterdam. De expertise van het team waarin jij werkt is ondermeer het ervoor zorg dragen dat de correspondentie naar de externe klanten op een hoogwaardig kwaliteitsniveau wordt verstuurd. Dus nauwkeurigheid en punctualiteit zijn jou op het lijf geschreven, net zoals een uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal.  In zowel woord als geschrift. Dus ben jij die perfectionist die graag altijd de puntjes op de bekende 'í' wil zetten en altijd wel iets ziet om te verbeteren? Dan zijn wij samen met onze Partner op zoek naar jou. Bel 088 022 23 22.

Je krijgt bij onze Partner, die bewust kiest voor een ondersteuner met een afgeronde HBO Communicatie opleiding, volop kansen en mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen en je creatieve geest de vrije loop te laten. 

Vereisten

· Je hebt een afgeronde HBO CO Bachelor opleiding
· Je werkt probleemoplossend
· Je hebt creatief denkvermogen
· Je hebt uitstekende kennis van de Office-pakketten etc.
· Je moto luidt liever kwaliteit dan kwantiteit...
· Je werkt graag in een team maar kunt ook zelfstandig aan de slag
· Je bent flexibel en professioneel in je dienstverlening
· Je creatieve geest werkt niet alleen tussen 9 tot 5 

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• En bij uitstekend functioneren ontvang jij een vaste aanstelling bij onze Partner
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Presenteren met zelfvertrouwen, Social Media, Creatief schrijven van overtuigende teksten en Effectief zakelijk schrijven. 

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail – uiteraard met een flitsende motivatie waarvan wij het wauwwwwwwwwwww gevoel krijgen – samen met jouw CV naar A2@Assistant2.nl of neem gewoon telefonisch contact met ons op ook na 18 uur via: 088 022 23 22! Leuk als je reageert en samen met ons het verschil wil maken met onze persoonlijke aanpak.


Solliciteer direct

  • Datum: 01-02-2019
  • Opleiding: HBO CO
  • Branche: Internationaal
  • Werkweek: 40 uur
  • Vacature Per:
  • Werkervaring: assistant prof

Stuur Door

Stuur Door