Naar de inhoud.

Vlotte Assistant met oog voor detail, regio Zuidwest - NIEUW

Profiel

Vlotte Assistant met oog voor detail, regio Zuidwest - NIEUW

Voor een van onze Partners in de zakelijke dienstverlening zijn wij op korte termijn op zoek naar een administratieve Assistant die onze Partner wegens drukte / piekwerkzaamheden kan ondersteunen. Onze Partner, gevestigd in de omgeving van Schiedam, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Ridderkerk en Spijkenisse Is op zoek naar een vlotte Assistant die per direct voor minimaal 2 maanden voor 40 uur per week beschikbaar is. Verlenging van het project behoort tot de mogelijkheden. 

Functie Omschrijving

Onze Partner zoekt vanwege drukte / piekwerkzaamheden een Assistant die zich bezig gaat houden met het verwerken van ziekmeldingen in het bestaande systeem en teksten vanuit Excel invoert. Verder scan jij formulieren in en verwerk jij deze in de systemen. Uiteraard voer je ook alle andere administratieve klussen uit die op je pad terecht komen. Jouw collega's waarderen jouw inzet en werkzaamheden waardoor zij zich kunnen focussen op andere taken.  Na iedere klus ga je weer met een glimlach op je gezicht door naar de volgende nieuwe uitdaging.  

Vereisten

Om voor deze functie in aanmerking te komen dien je minstens te beschikken over een afgeronde MBO opleiding. Jouw ervaring met de Microsoft Office systemen is uitstekend waardoor je snel en vlot je werk kunt doen. Enige kennis van het programma Verzuimsignaal is fijn maar geen vereiste. Je bent van nature een vlotte en leergierige Assistant met oog voor detail en doet alle werkzaamheden die van je gevraagd worden met plezier. Ben jij deze nauwkeurige Assistant die wij zoeken voor onze Partner? Stuur dan nu jouw CV en een korte motivatie naar A2@assistant2.nl en laat ons weten waarom jij deze kandidaat bent!

Arbeidsvoorwaarden

Je salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner. Je ontvangt van ons een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat je via Assistant2 bij onze Partner aan de slag bent. Uiteraard evalueren onze Adviseurs regelmatig met jou en onze Partner omtrent de voortgang. Als je eenmaal via Assistant2 aan de slag bent, ben je voor ons een bekende en doen wij uiteraard ons uiterste best jou door te plaatsen naar een vervolg opdracht/project. Bovendien moet jij je direct verder ontwikkelen. Middels ons LOT (LoopbaanOntwikkelingTraject) word je bij aanname ingedeeld in een van onze cursussen die jou helpen te werken als Assistant van nu die ook klaar is voor morgen! Voor ervaringen van collega Assistants die jou reeds zijn voorgegaan, zie onze site onder het kopje nieuws.

Assistant2 www.assistant2.nl
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen!
Of het nu gaat om een functie als: Assistent, Assistant, Secretaresse, Personal Assistant, Spin in ’t web, HR Assistant, Marketing Assistant, Assistant Communicatie, Office Manager, Management Assistant, Directie Secretaresse of een andere ondersteunende functie voor op kantoor, je kunt bij ons op alle niveaus in het vak terecht! Meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%!

Solliciteer / Reageer

We kijken uit naar jouw reactie! Stuur je e-mail, met een goede motivatie waarom jij op deze baan solliciteert en waarom jij juist voor Assistant2 wilt werken, samen met je CV naar A2@assistant2.nl. Uiteraard kun je ons ook telefonisch benaderen onder 088 022 23 11. In de avond reageren kan ook.


Solliciteer direct

  • Datum: 01-12-2017
  • Opleiding: mbo+
  • Branche: Zakelijke dienstverlening, internationaal
  • Werkweek: 40 uur
  • Vacature Per: 01-12-2017
  • Werkervaring: talent assistant prof

Stuur Door

Stuur Door