Naar de inhoud.

Proactieve Juridisch Assistant, regio Randstad - NIEUW

Profiel

Proactieve Juridisch Assistant, regio Randstad - NIEUW

Voor ťťn van onze juridische Partners in de omgeving van Rijswijk, Den Haag, Delft en Wassenaar zijn wij op zeer korte termijn op zoek naar een Juridisch Assistant die onze Partner voor 37,5 uur in de week kan ondersteunen. Het gaat om een interim opdracht van 3 maanden waarbij je secretariŽle ondersteuning biedt aan de praktijk van de advocaten. Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamische en informele werkomgeving en dat ook nog eens op een centrale locatie.

Functie Omschrijving

Als Assistant ben je verantwoordelijk voor de secretariŽle ondersteuning van de praktijk waarin meerdere advocaten werkzaam zijn. De praktijkondersteuning bestaat onder andere uit het bewaken van uitgaande stukken, het bewaken van termijnen en het onderhouden van contact met cliŽnten, wederpartijen en rechterlijke instanties. Je verwerkt inkomende en uitgaande correspondentie en zorgt dat alle dossiers op orde zijn. Ook ga jij je bezighouden met het organiseren van bijeenkomsten en vergaderingen. Als Assistant ben jij degene die op de achtergrond alle ballen in de lucht houdt binnen de hectiek van de dagelijkse praktijk. Je bent zů ervaren, dat je weet welke beslissingen je daarbij zelf kunt nemen en welke zaken je eerst dient te overleggen. Je werkt in een team van ervaren Assistants en samen leveren jullie een bijdrage aan de service en kwaliteit.

Vereisten

De geschikte kandidaat heeft een afgeronde secretariŽle opleiding op mbo+/hbo niveau. Daarnaast beschik je over 5 jaar relevante werkervaring als juridisch Assistant. Je bent proactief, trekt graag werk naar je toe en je bent in staat om taken zelfstandig uit te voeren en hierin prioriteiten te stellen. Bovendien ben je een enthousiaste en representatieve Assistant die servicegericht is en zich wil blijven ontwikkelen. Je hebt een brede maatschappelijke interesse en bent met werken ook in staat om als teamplayer te fungeren.Verder ben je zeer accuraat, heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je een koele kikker in stress situaties. Ook zijn jouw Nederlandse en Engelse vaardigheden in zowel woord als geschrift uitstekend. Ben jij flexibel, heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, ben je proactief en ook nog eens enige ervaring in de juridische branche? Dan zijn wij samen met onze Partner op zoek naar jou! Stuur nu jouw CV naar A2@assistant2.nl en laat ons weten waarom jij de perfecte kandidaat bent.

Arbeidsvoorwaarden

Je salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner. Je ontvangt van ons een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat je via Assistant2 bij onze Partner aan de slag bent. Uiteraard evalueren onze Adviseurs regelmatig met jou en onze Partner omtrent de voortgang. Als je eenmaal via Assistant2 aan de slag bent, ben je voor ons een bekende en doen wij uiteraard ons uiterste best jou door te plaatsen naar een vervolg opdracht/project. Bovendien moet jij je direct verder ontwikkelen. Middels ons LOT (LoopbaanOntwikkelingTraject) word je bij aanname ingedeeld in een van onze cursussen die jou helpen te werken als Assistant van nu die ook klaar is voor morgen! Voor ervaringen van collega Assistants die jou reeds zijn voorgegaan, zie onze site onder het kopje nieuws.

Assistant2 www.assistant2.nl
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu ťn morgen!
Of het nu gaat om een functie als: Assistent, Assistant, Secretaresse, Personal Assistant, Spin in ’t web, HR Assistant, Marketing Assistant, Assistant Communicatie, Office Manager, Management Assistant, Directie Secretaresse of een andere ondersteunende functie voor op kantoor, je kunt bij ons op alle niveaus in het vak terecht! Meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%!

Solliciteer / Reageer

We kijken uit naar jouw reactie! Stuur je e-mail, met een goede motivatie waarom jij op deze baan solliciteert en waarom jij juist voor Assistant2 wilt werken, samen met je CV naar A2@assistant2.nl. Uiteraard kun je ons ook telefonisch benaderen onder 088 022 23 33. In de avond reageren kan ook.


Solliciteer direct

  • Datum: 28-11-2017
  • Opleiding: mbo+/hbo
  • Branche: Juridisch
  • Werkweek: 37,5 uur
  • Vacature Per: 28-11-2017
  • Werkervaring: assistant prof

Stuur Door

Stuur Door