Naar de inhoud.

Duizendpoot met organisatie skills, regio Zuidwest

Profiel

Duizendpoot met organisatie skills, regio Zuidwest

Voor een Gemeentelijke Partner van ons zijn wij per december 2017 op zoek naar een Management Assistant voor 20 tot 24 uur per week. Onze Partner, gevestigd in de omgeving van Schiedam, Rotterdam, Barendrecht en Spijkenisse, zoekt voor minimaal een half jaar een gemotiveerde Assistant die zich in gaat zetten voor integrale, maatschappelijke opgaven. Je komt terecht in een inspirerend, innoverend en energiek team, dat staat voor kwaliteit en resultaat. 

Functie Omschrijving

Je bent een administratieve duizendpoot voor het project. Daarbij ondersteun je de programmamanagers, kan jij je weg vinden in Oracle en ben je een pragmatisch organisatiewonder voor het verzorgen van vergaderingen/bijeenkomsten van A tot Z. Je gebruikt jouw talent voor het verzorgen van een goede, strakke planning, logistiek en de bijbehorende vergaderstukken.  Waar nodig maak jij je collega’s nogmaals attent op de afspraken wanneer de deadline in zicht komt. Je hebt er plezier in om het team volledig te ontzorgen. Je bent een proactieve collega, wat bijvoorbeeld naar voren komt bij het bewaken van afspraken en acties die voortvloeien uit vergaderingen. Kortom, jij bent de stabiele factor waar een ieder binnen het programma op kan bouwen en blind op durft te varen.

Vereisten

Je hebt een mbo werk- en denkniveau en enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent resultaatgericht en hebt een proactieve instelling. Daarnaast ben je representatief en beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Je kunt snel schakelen en bent stressbestendig. Het MS Office pakket en andere ondersteunende systemen zoals Oracle en Planon kennen voor jou geen geheimen.Ben jij een echt organisatietalent die zich niet snel uit het veld laat slaan en graag de handen uit de mouwen steekt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden je een zelfstandige functie op een dynamische afdeling. Stuur nu jouw CV naar A2@assistant2.nl en laat ons weten waarom jij deze duizendpoot bent!

Arbeidsvoorwaarden

Je salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner. Je ontvangt van ons een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat je via Assistant2 bij onze Partner aan de slag bent. Uiteraard evalueren onze Adviseurs regelmatig met jou en onze Partner omtrent de voortgang. Als je eenmaal via Assistant2 aan de slag bent, ben je voor ons een bekende en doen wij uiteraard ons uiterste best jou door te plaatsen naar een vervolg opdracht/project. Bovendien moet jij je direct verder ontwikkelen. Middels ons LOT (LoopbaanOntwikkelingTraject) word je bij aanname ingedeeld in een van onze trainingen die jou helpen te werken als Assistant van nu die ook klaar is voor morgen! Voor ervaringen van collega Assistants die jou reeds zijn voorgegaan, zie onze site onder nieuws.

Assistant2 www.assistant2.nl
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen!
Of het nu gaat om een functie als: Assistent, Assistant, Secretaresse, Personal Assistant, Spin in ’t web, HR Assistant, Marketing Assistant, Assistant Communicatie, Office Manager, Management Assistant, Directie Secretaresse of een andere ondersteunende functie voor op kantoor, je kunt bij ons op alle niveaus in het vak terecht! Meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%!

Solliciteer / Reageer

We kijken uit naar jouw reactie! Stuur je e-mail, met een goede motivatie waarom jij op deze baan solliciteert en waarom jij juist voor Assistant2 wilt werken, samen met je CV naar A2@assistant2.nl. Uiteraard kun je ons ook telefonisch benaderen onder 088 022 23 11. In de avond reageren kan ook.


Solliciteer direct

  • Datum: 24-11-2017
  • Opleiding: mbo
  • Branche: Gemeentelijke overheid
  • Werkweek: 24 - 40 uur
  • Vacature Per: 24-11-2017
  • Werkervaring: assistant prof

Stuur Door

Stuur Door