Naar de inhoud.

Proactieve Project Assistant, regio Zuidwest

Profiel

Proactieve Project Assistant, regio Zuidwest

Voor één van onze Offshore Partners in Zuidwest-Nederland, waar onder andere Gorinchem, Dordrecht, Werkendam en Oosterhout toe behoren, zijn wij op zeer korte termijn op zoek naar een Project Assistant die 40 uur per week beschikbaar is. De baan is in ieder geval tot april 2018 en kan bij gebleken geschiktheid verlengd worden. In deze dynamische, internationale organisatie heerst een persoonlijke, informele werksfeer. Men beschrijft zichzelf graag als praktisch ingestelde, gedreven professionals. Als zelfstandige teamplayer kun jij goed in een team werken, maar werk je ook graag zelfstandig.

Functie Omschrijving

In deze functie ondersteun jij de Projectdirecteur en zijn projectteam in de ruimste zin van het woord. Jij gaat een centrale rol vervullen binnen een nieuw aangesteld team waarin jij onder andere taken op je gaat nemen die te maken hebben met de voorbereidingen van een offshore project. Uiteraard voer je ook alle andere secretariële werkzaamheden uit die van je worden gevraagd. Voor een proactieve Assistant met een hands-on mentaliteit is er de ruimte om vorm te geven aan de inhoud van de functie en deze helemaal naar eigen hand te zetten.

Vereisten

Wij zoeken een proactieve Project Assistant die fungeert op mbo4/hbo werk- en denkniveau met minimaal twee jaar werkervaring als Assistant in een internationale omgeving. Qua karakter heb je een positieve, proactieve instelling, schakel je makkelijk en ben je een echte doorzetter. Je beheerst de Nederlandse- en Engelse taal in zowel woord als geschrift en je hebt goede kennis van het gehele Microsoft pakket. Organisatorisch sta je sterk in je schoenen en krijg jij alles geregeld. Daarnaast ben je een echte allrounder, kom je overal tot je recht en ben je secuur en accuraat.

Ben jij enthousiast, accuraat, heb je een proactieve houding en kom je in een hectische omgeving het best tot je recht? Dan zijn wij, samen met onze Partner, op zoek naar jou! Stuur nu jouw CV en een korte motivatie waarom jij deze Assistant bent naar A2@assistant2.nl

Arbeidsvoorwaarden

Je salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner. Je ontvangt van ons een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat je via Assistant2 bij onze Partner aan de slag bent. Uiteraard evalueren onze Adviseurs regelmatig met jou en onze Partner omtrent de voortgang. Als je eenmaal via Assistant2 aan de slag bent, ben je voor ons een bekende en doen wij uiteraard ons uiterste best jou door te plaatsen naar een vervolg opdracht/project. Bovendien moet jij je direct verder ontwikkelen. Middels ons LOT (LoopbaanOntwikkelingTraject) word je bij aanname ingedeeld in een van onze cursussen die jou helpen te werken als Assistant van nu die ook klaar is voor morgen! Voor ervaringen van collega Assistants die jou reeds zijn voorgegaan, zie onze site onder het kopje nieuws.

Assistant2 www.assistant2.nl
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen!
Of het nu gaat om een functie als: Assistent, Assistant, Secretaresse, Personal Assistant, Spin in ’t web, HR Assistant, Marketing Assistant, Assistant Communicatie, Office Manager, Management Assistant, Directie Secretaresse of een andere ondersteunende functie voor op kantoor, je kunt bij ons op alle niveaus in het vak terecht! Meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%!

Solliciteer / Reageer

We kijken uit naar jouw reactie! Stuur je e-mail, met een goede motivatie waarom jij op deze baan solliciteert en waarom jij juist voor Assistant2 wilt werken, samen met je CV naar A2@assistant2.nl. Uiteraard kun je ons ook telefonisch benaderen onder 088 022 23 11. In de avond reageren kan ook.


Solliciteer direct

  • Datum: 24-11-2017
  • Opleiding: mbo4/hbo
  • Branche: Offshore
  • Werkweek: 40 uur
  • Vacature Per: 24-11-2017
  • Werkervaring: talent assistant prof

Stuur Door

Stuur Door