Naar de inhoud.

Office Managers / Natuurtalenten gezocht, regio Noord Holland/Amsterdam - NIEUW

Profiel

Office Managers  / Natuurtalenten gezocht, regio Noord Holland/Amsterdam - NIEUW

Voor één van mijn internationale Partners in Noordwest-Nederland, waar onder andere Amsterdam, Uithoorn, Zwanenburg, Haarlem, Zandvoort, Hoorn, Heemstede, Heemskerk, Purmerend, Badhoevedorp, Zaandam, Alkmaar, De Kwakel, Mijdrecht, Amstelveen, Kudelstaart, Nieuw-Vennep en Abcoude toe behoren, zijn wij op zoek naar TalentsAssistants / Office Managers met 1 tot 4 jaar werkervaring als multitasker die 40 uur per week beschikbaar zijn. De baan kan bij gebleken geschiktheid uitlopen in een vaste aanstelling bij onze Partner. Wij hebben een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%. Je komt te werken in een jonge, vernieuwende, dynamische omgeving waarbij naast hard werken, gezelligheid en humor op de werkvloer hoog in het vaandel staan. Je krijgt bij onze Partner volop kansen om jezelf te ontwikkelen en te leren. Je collega Assistants zijn ervaren, positief ingesteld en ondersteunen jou daar waar nodig. Kortom: een gezellige, informele en professionele bedrijfscultuur met volop kansen voor ambitieuze starters. Interesse? Mail jouw CV naar fscheltema@Assistant2.nl  en wie weet ben jij direct na jouw vakantie verzekerd van een nieuwe, afwisselde vaste job. 

Functie Omschrijving

In een moderne en internationale omgeving ben jij het visitekaartje van onze Partner. Je beheert onder andere de complexe agenda van jouw leidinggevende en zorgt ervoor dat alles rondom afspraken soepel verloopt en goed geregeld is/wordt. Je hebt veel contact met interne (Partners, directeuren, senior managers en collega Assistants) en externe relaties en klanten waarbij klantvriendelijkheid en professionaliteit voorop staan. Deze contacten dien je ook zelfstandig proactief te onderhouden en daar waar nodig te ‘verstevigen’. Verder zal jij je ook imeetings en events organiseren. Uiteraard neem jij ook andere ondersteunende taken op je en ben je niet te beroerd om anderen uit de brand te helpen en elkaars back-up te zijn bij afwezigheid van collega's en/of drukte. Je ziet zaken voordat zij door anderen gesignaleerd worden en pakt deze ongevraagd op. Voordat je aan de slag gaat, vraag je om feedback en kaders. Vervolgens werk je uit en legt het resultaat met verbetervoorstellen bij de eindverantwoordelijke. Zo werk je ook mee aan de verbetering van de bedrijfsprocessen. Cool toch?! Uiteraard krijg je bij onze Partner ruim voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. 

Vereisten

Wij zoeken dynamische Assistants / secretaressen op MBO4 / HBO werk- en denkniveau met minimaal twee jaar werk-/stage ervaring als Assistant, in een internationale omgeving. Qua karakter heb je een positieve, resultaatgerichte instelling, kan je makkelijk schakelen en ben je een echte doorzetter. Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal in zowel woord als geschrift. Je hebt goede kennis van het gehele Microsoft-pakket. Daarnaast werk je graag samen in een team en weet je hoe je moet omgaan met vertrouwelijke stukken Je bent collegiaal en helpt waar nodig jouw collega Assistants uit de brand. Uiteraard kun je ook zelfstandig goed uit de voeten. Ben jij proactief, integer, positief ingesteld, flexibel en een echte aanpakker? Dan zijn wij, samen met onze Partner, op zoek naar jou! Stuur snel jouw CV en een korte motivatie waarin jij aangeeft waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze job die uitloopt in een vaste baan bij onze Partner naar fscheltema@Assistant2.nl.

Arbeidsvoorwaarden

Je salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner. Je ontvangt van ons een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat je via Assistant2 bij onze Partner aan de slag bent. Uiteraard evalueren onze Regiomanagers regelmatig met jou en onze Partner omtrent de voortgang. Bovendien moet jij je direct verder ontwikkelen. Middels ons LOT (LoopbaanOntwikkelTraject) word je bij direct ingedeeld bij een van onze trainingen en workshops die jou helpen te werken als Assistant van nu die ook klaar is voor morgen! Zoals Time Management, Corporate Governance of Creatief schrijven van overtuigende teksten.

Eventueel kunnen wij jou een Fiat 500 van de zaak ter beschikking stellen.

Juist kandidaten met een opzegtermijn worden van harte uitgenodigd om te reageren. Op de beste Assistants wachten wij vanzelfsprekend!


Assistant2 www.assistant2.nl
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen!
Of het nu gaat om een functie als: Assistent, Assistant, Secretaresse, Personal Assistant, Spin in ’t web, HR Assistant, Marketing Assistant, Assistant Communicatie, Office Manager, Management Assistant, Directie Secretaresse of een andere ondersteunende functie voor op kantoor, je kunt bij ons op alle niveaus in het vak terecht! Meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%!

Solliciteer / Reageer

We kijken uit naar jouw reactie! Stuur je e-mail, met een goede motivatie waarom jij op deze baan solliciteert en waarom jij juist voor Assistant2 wilt werken, samen met je CV naar A2@assistant2.nl. Uiteraard kun je ons ook telefonisch benaderen onder 088 022 23 22. In de avond reageren kan ook.


Solliciteer direct

  • Datum: 15-07-2018
  • Opleiding: MBO4/HBO
  • Branche: Internationaal zakelijke dienstverlening
  • Werkweek: 40 uur
  • Vacature Per: 15-07-2018
  • Werkervaring: talent assistant

Stuur Door

Stuur Door