Naar de inhoud.

HR Administratief Assistant regio Zuidwest - NIEUW

Profiel

HR Administratief Assistant regio Zuidwest - NIEUW

Voor een van onze Internationale Partners in de regio Zuidwest - Nederland, waar onder andere Botlek, Rotterdam, Nieuwerkerk a/d IJssel, Rhoon. Ridderkerk, Schiedam, Capelle a/d IJssel en Vlaardingen toe behoren, zijn wij op zeer korte termijn op zoek naar een administratief HR Assistant. Deze functie is voor 28 uur per week met een duur van 1,5 maand in verband met een zwangerschapsverlof. Je werkt in een zeer professionele en collegiale werkomgeving. Er heerst een informele bedrijfscultuur met een hands-on mentaliteit.

Functie Omschrijving

Als HR Operations Medewerker/Administratief Medewerker HR heb je een administratieve en informerende rol op het gebied van in-, door- en uitstroom van (nieuwe) medewerkers. Je vervult een actieve en professionele rol hierin. Je werkzaamheden zijn afwisselend van aard. Met het team van HR Officers, service je het lijnmanagement. Je bent het aanspreekpunt voor medewerkers, managers en HR Business Partners voor tweedelijns vragen aangaande employee benefits. Je verricht administratieve werkzaamheden met een verantwoordelijk en vertrouwelijk karakter, waaronder alle voorkomende administratieve werkzaamheden rondom in- en uitstroom en overige personeelsmutaties. Ook horen het begeleiden van de in- en uitdiensttredingen van stagiaires, het afhandelen van de correspondentie, het uitwerken van de in- en uitgaande post, het beantwoorden en afhandelen van de e-mails, het afhandelen en verspreiden van facturen en de ondersteuning van de HR Officers in de breedste zin van het woord, bij de taakomschrijving.

Vereisten

Onze Partner verlangt voor deze functie een relevante HR/ MBO+ opleiding, of een stevige administratieve achtergrond met HR ervaring. Daarnaast moet je ervaring hebben met administratieve werkzaamheden zoals personeelsmutaties, e-mailverkeer en het verzorgen van de in- en uitgaande post. Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal en weet daarnaast goed je weg te vinden binnen een grote organisatie. Je bent zeer accuraat, service gericht en klantvriendelijk ingesteld. Ben jij deze enthousiaste en positieve Assistant? Dan zijn wij, samen met onze Partner op zoek naar jou! Stuur nu jouw CV en een korte motivatie naar A2@assistant2.nl

Arbeidsvoorwaarden

Je salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner. Je ontvangt van ons een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat je via Assistant2 bij onze Partner aan de slag bent. Uiteraard evalueren onze Adviseurs regelmatig met jou en onze Partner omtrent de voortgang. Als je eenmaal via Assistant2 aan de slag bent, ben je voor ons een bekende en doen wij uiteraard ons uiterste best jou door te plaatsen naar een vervolg opdracht/project. Bovendien moet jij je direct verder ontwikkelen. Middels ons LOT (LoopbaanOntwikkelingTraject) word je bij aanname ingedeeld in een van onze trainingen die jou helpen te werken als Assistant van nu die ook klaar is voor morgen! Voor ervaringen van collega Assistants die jou reeds zijn voorgegaan, zie onze site onder nieuws.

Assistant2
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen!
Of het nu gaat om een functie als: Assistent, Assistant, Secretaresse, Personal Assistant, Spin in ’t web, HR Assistant, Marketing Assistant, Assistant Communicatie, Office Manager, Management Assistant, Directie Secretaresse of een andere ondersteunende functie voor op kantoor, je kunt bij ons op alle niveaus in het vak terecht! Meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner.

Solliciteer / Reageer

 We kijken uit naar jouw reactie! Stuur je e-mail, met een goede motivatie waarom jij op deze baan solliciteert en waarom jij juist voor Assistant2 wilt werken, samen met je CV naar A2@assistant2.nl. Uiteraard kun je ons ook telefonisch benaderen onder 088 022 23 11. In de avond reageren kan ook.


Solliciteer direct

  • Datum: 10-10-2017
  • Opleiding: MBO+
  • Branche: Verzekeringen
  • Werkweek: 28 uur
  • Vacature Per: 10-10-2017
  • Werkervaring: talent assistant

Stuur Door

Stuur Door