Naar de inhoud.

Bestuurs Assistant, regio Zuidwest - VERVULD

Profiel

Bestuurs Assistant, regio Zuidwest - VERVULD

Wij zijn voor een van onze gemeentelijke Partner in de regio Zuidwest - Nederland waar onder andere Schiedam, Vlaardingen, Berkel en Rodenrijs, Overschie, Hoogvliet, Pernis, Hillegersberg, Bergschenhoek en Capelle aan den IJssel toe behoren, per direct op zoek naar een Assistant voor de Wethouder die voor 16 uur per week beschikbaar is. Je komt te werken in een prachtig stadhuis waar je een leidinggevende hebt die talentontwikkeling stimuleert, je alle ruimte hebt om je werk in te delen, je dicht op het vuur zit en alles als eerste weet, er altijd reuring is, een groot netwerk opbouwt, jouw naaste collega’s dezelfde passie delen, jouw werk echt van betekenis is en bijdraagt aan de stad een beetje mooier en beter te maken. Jouw werkdagen zijn woensdag en vrijdag.

Functie Omschrijving

jij bent niet bang om op hoog niveau te spelen. Politiek en mensen vind jij mateloos interessant en dat helpt jou de juiste beslissingen te nemen. Want beslissingen nemen doe je constant. Meestal alleen, soms in teamverband. Om goede prioriteiten te stellen moet je weten wat er speelt, wat de wethouder belangrijk vindt en gevoel voor timing hebben. En dat alles in behoorlijk hoog tempo. Soms kan binnen een minuut een prioriteit veranderen. Dat is de charme van werken in een hectische (politieke) omgeving. De nooit aflatende stroom aan mailtjes die binnenkomt vind jij een uitdaging om in no-time af te handelen of uit te zetten en te bewaken. Iedere mail moet door je systeem, je handen, je hoofd, je gevoel maar altijd met verstand. Je hebt zowel een adviserende en uitvoerende rol in de ondersteuning van de wethouder.

Vereisten

Je moet er wel tegen kunnen dat…. al je voorwerk soms voor niets is geweest, je agenda van een Mondriaan in een Picasso verandert, je minstens 5 dingen tegelijk doet, je bliksemafleider bent, iets wat binnen handbereik ligt je toch maar even aan moet reiken, een ander met de eer gaat strijken en hoe perfect je alles ook regelt, als het mis gaat kijkt iedereen naar jou. Wij vragen hiervoor een Assistant die zelfstandig te werk gaat en alles tot in de puntjes perfectioneert. De Nederlandse taal beheers jij perfect en sensitiviteit  voor verhoudingen is onmisbaar in dit vak. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Assistant en met het werken met een complexe agenda. Ook coördineren binnen een team kan jij. Je bent in staat andere mensen te adviseren en verantwoordelijkheid te nemen. Verder beschik je over kennis van werken in een bestuurlijke omgeving, ben je integer met vertrouwelijke stukken en heb je een politieke sensiviteit. Zie jij jezelf terug in dit profiel? Stuur dan jou CV en een korte motivatie naar A2@assistant.nl

Arbeidsvoorwaarden

Je salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner. Je ontvangt van ons een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat je via Assistant2 bij onze Partner aan de slag bent. Uiteraard evalueren onze Adviseurs regelmatig met jou en onze Partner omtrent de voortgang. Als je eenmaal via Assistant2 aan de slag bent, ben je voor ons een bekende en doen wij uiteraard ons uiterste best jou door te plaatsen naar een vervolg opdracht/project. Bovendien moet jij je direct verder ontwikkelen. Middels ons LOT (LoopbaanOntwikkelingTraject) word je bij aanname ingedeeld in een van onze trainingen die jou helpen te werken als Assistant van nu die ook klaar is voor morgen! Voor ervaringen van collega Assistants die jou reeds zijn voorgegaan, zie onze site onder nieuws.

Assistant2
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen!
Of het nu gaat om een functie als: Assistent, Assistant, Secretaresse, Bliksemafleider, Kantoorheldin, Alleskunner, Personal Assistant, Spin in ’t web, HR Assistant, Marketing Assistant, Assistant Communicatie, Office Manager, Management Assistant, Directie Secretaresse of een andere ondersteunende functie voor op kantoor, je kunt bij ons op alle niveaus in het vak terecht! Meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%!

Solliciteer / Reageer

We kijken uit naar jouw reactie! Stuur je e-mail, met een goede motivatie waarom jij op deze baan solliciteert en waarom jij juist voor Assistant2 wilt werken, samen met je CV naar A2@assistant2.nl. Uiteraard kun je ons ook telefonisch benaderen onder 088 022 23 11. In de avond reageren kan ook.


Solliciteer direct

  • Datum: 29-09-2017
  • Opleiding: HBO
  • Branche: Gemeentelijke overheid
  • Werkweek: 16 uur
  • Vacature Per: 29-11-2017
  • Werkervaring: assistant prof expert

Stuur Door

Stuur Door