Naar de inhoud.

Per direct beschikbare Junior Assistant, regio Zuidwest - VERVULD

Profiel

Per direct beschikbare Junior Assistant, regio Zuidwest - VERVULD

Voor een van onze Partners in de regio Zuidwest-Nederland waar onder Dordrecht, Hardinxveld, Sliedrecht, Woudrichem, Schelluinen, Alblasserdam, Ridderkerk, Zwijndrecht, Barendrecht en Streefkerk toe behoren zijn wij met spoed op zoek naar een Flexibele Administratieve Assistant. De functie is voor 40 uur per week met een duur van ongeveer 4 weken. Het gaat om een ziektevervanging. Je gaat deel uitmaken van een jong, dynamisch en professioneel team dat zich inzet om alle dagelijks voorkomende werkzaamheden zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Functie Omschrijving

Als Administratief Receptioniste/Assistant ben het visitekaartje van het bedrijf, je bent verantwoordelijk voor al het binnenkomende telefoonverkeer en je ontvangt gastvrij klanten en leveranciers. Ook regel je dat alle kantoorartikelen aanwezig zijn en bestelt deze indien nodig. Verder zorg je ervoor dat het kantoor er representatief uit ziet. Je bent de vrolijke Assistant die iedereen met een lach op zijn of haar gezicht helpt en je springt niet weg voor een paar extra taken. Je zal ook ingezet worden om andere, overig administratieve taken uit te voeren en je gaat hier met een proactieve houding mee om. 

Vereisten

Voor deze functie is het belangrijk dat je over een MBO+/HBO werk- en denkniveau beschikt. Je hebt een klantvriendelijke en dienstverlenende instelling met goede sociale- en communicatieve vaardigheden. Daarnaast heb jij een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift en heb je werkervaring in een soortgelijke administratieve en secretariële functie. Ook kent Microsoft Office geen geheimen voor jou. Ben jij flexibel en kan jij zelfstandig werken? Dan zijn wij samen met onze Partner op zoek naar jou!

Arbeidsvoorwaarden

Je salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner. Je ontvangt van ons een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat je via Assistant2 bij onze Partner aan de slag bent. Uiteraard evalueren onze Adviseurs regelmatig met jou en onze Partner omtrent de voortgang. Als je eenmaal via Assistant2 aan de slag bent, ben je voor ons een bekende en doen wij uiteraard ons uiterste best jou door te plaatsen naar een vervolg opdracht/project. Bovendien moet jij je direct verder ontwikkelen. Middels ons LOT(LoopbaanOntwikkelingTraject) word je bij aanname ingedeeld in een van onze trainingen die jou helpen te werken als Assistant van nu die ook klaar is voor morgen! Voor ervaringen van collega Assistants die jou reeds zijn voorgegaan, zie onze site onder nieuws.

Assistant2
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen!
Of het nu gaat om een functie als: Assistent, Assistant, Secretaresse, Personal Assistant, Spin in ’t web, HR Assistant, Marketing Assistant, Assistant Communicatie, Office Manager, Management Assistant, Directie Secretaresse of een andere ondersteunende functie voor op kantoor, je kunt bij ons op alle niveaus in het vak terecht! Meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner.

Solliciteer / Reageer

We kijken uit naar jouw reactie! Stuur je e-mail, met een goede motivatie waarom jij op deze baan solliciteert en waarom jij juist voor Assistant2 wilt werken, samen met je CV naar A2@assistant2.nl. Uiteraard kun je ons ook telefonisch benaderen onder 088 022 23 11. In de avond reageren kan ook.


Solliciteer direct

  • Datum: 05-10-2017
  • Opleiding: MBO/HBO
  • Branche: Offshore
  • Werkweek: 40 uur
  • Vacature Per: 05-10-2017
  • Werkervaring: talent

Stuur Door

Stuur Door