Naar de inhoud.

Proactieve en snel schakelende Assistant, regio Zuidwest-Nederland - VERVULD

Profiel

Proactieve en snel schakelende Assistant, regio Zuidwest-Nederland - VERVULD

In de regio Zuidwest-Nederland zijn wij op korte termijn op zoek naar een proactieve en snel schakelende Assistant die ervaring heeft binnen een projectbureau of met project -management. Onze Gemeentelijke Partner, gevestigd in regio Schiedam, Bergschenhoek, Barendrecht, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Rhoon, Spijkenisse en Maasland werkt aan de (fysieke) stedelijke ontwikkelingen van stad en regio. Je komt te werken in een dynamische omgeving met voldoende uitdagingen. De afdeling heeft veel contact met de externen en kent veel politieke en bestuurlijke belangen. Er heerst een plezierige werksfeer binnen deze professionele en boeiende werkomgeving. Het project is voor minimaal 4 maanden en kan bij wederzijdse tevredenheid verlengd worden. Een enthousiaste HBO Assistant met een open houding die samen met het secretariaat het MT op een proactieve wijze wil ondersteunen zou perfect passen.

Functie Omschrijving

Het management team kent een dynamische werkwijze. Strak kunnen plannen en daarbinnen snel kunnen schakelen is een must. Er wordt verwacht dat je de communicatiestijl weet af te stemmen op de doelgroep en hierbij de belangen van de zakelijke relaties en het managementteam weet te behartigen. Je bent het aanspreekpunt voor het team en de afdeling en tegelijkertijd ben je de oren en de ogen van de afdeling en de organisatie. Ieder lid van het MT heeft een portefeuille waar hij of zij verantwoordelijk voor is. Binnen deze portefeuille heb jij een ondersteunende/bewakende rol. Verder beheer jij de complexe agenda's van één of twee MT leden en durf je het MT gevraagd en ongevraagd advies te geven. Als jij kansen of valkuilen ziet pak jij deze op en je vindt het leuk om deze mogelijkheden te onderzoeken en terug te koppelen. Ook ben je in staat om als sparring partner samen te werken met het managementteam. Uiteraard ben jij een echte teamplayer!

Vereisten

Onze Partner zoekt een nieuwe ondersteunende collega op minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau met ruime ervaring als Assistant. Werkervaring binnen de overheid of projectomgeving, kennis van HR en kennis van systemen zoals Oracle, Planon en/of Corsa is een grote pré. Jij bent zeer accuraat en flexibel en je kunt zelfstandig goed werken. Uiteraard kan je ook samenwerken met collega's en ben jij sociaal vaardig. Je bent een echte doorzetter die niet snel opgeeft en je bent je goed bewust van je omgeving. Je hebt ervaring met agendabeheer, plannen en organiseren, dossiervorming en het werken in een projectomgeving. Je hebt een klantgerichte houding en onderhoudt graag zowel de interne als de externe contacten. Kortom: Je bent een teamplayer die meerdere ballen in de lucht kan houden.Transparantie is belangrijk, je zegt wat je doet en je doet wat je zegt en laat ook zien dat je doet wat je zegt. Ben jij deze proactieve teamplayer? Stuur dan nu jouw CV en een korte motivatie naar A2@assistant2.nl

Arbeidsvoorwaarden

Je salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner. Je ontvangt van ons een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat je via Assistant2 bij onze Partner aan de slag bent. Uiteraard evalueren onze Adviseurs regelmatig met jou en onze Partner omtrent de voortgang. Als je eenmaal via Assistant2 aan de slag bent, ben je voor ons een bekende en doen wij uiteraard ons uiterste best jou door te plaatsen naar een vervolg opdracht/project. Bovendien moet jij je direct verder ontwikkelen. Middels ons LOT (LoopbaanOntwikkelingTraject) word je bij aanname ingedeeld in een van onze trainingen die jou helpen te werken als Assistant van nu die ook klaar is voor morgen! Voor ervaringen van collega Assistants die jou reeds zijn voorgegaan, zie onze site onder nieuws.

Assistant2
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen!
Of het nu gaat om een functie als: Assistent, Assistant, Secretaresse, Personal Assistant, Spin in ’t web, HR Assistant, Marketing Assistant, Assistant Communicatie, Office Manager, Management Assistant, Directie Secretaresse of een andere ondersteunende functie voor op kantoor, je kunt bij ons op alle niveaus in het vak terecht! Meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%!

Solliciteer / Reageer

We kijken uit naar jouw reactie! Stuur je e-mail, met een goede motivatie waarom jij op deze baan solliciteert en waarom jij juist voor Assistant2 wilt werken, samen met je CV naar A2@assistant2.nl. Uiteraard kun je ons ook telefonisch benaderen onder 088 022 23 11. In de avond reageren kan ook.


Solliciteer direct

  • Datum: 05-02-2018
  • Opleiding: MBO+ / HBO
  • Branche: Gemeentelijke overheid
  • Werkweek: 36 uur
  • Vacature Per: 26-02-2018
  • Werkervaring: assistant prof expert

Stuur Door

Stuur Door