Naar de inhoud.

Resultaatgerichte Project Assistant, regio Zuidwest-Nederland - VERVULD

Profiel

Resultaatgerichte Project Assistant, regio Zuidwest-Nederland - VERVULD

Wij zijn in de regio Zuidwest-Nederland waar onder andere Vlaardingen, Schiedam, Berkel en Rodenrijs, Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Ridderkerk, Rhoon, Nieuwerkerk aan den IJssel, Delft en Bergschenhoek toe behoren op korte termijn op zoek naar een Project Assistant met een zakelijke en klantgerichte houding. Deze positie is voor 36 uur per week en voor 4 maanden, met een kans op verlenging bij gebleken geschiktheid. Is een uitstekende samenwerking in een leuk, jong gedreven team voor jou een van de voornaamste voorwaarden voor het boeken van het gewenste resultaat? En wil jij graag als Project Assistant op een professionele manier hét verschil maken binnen een project? Wij bieden je een leuke, veelzijdige job in een dynamische werkomgeving met veel verantwoording en ontwikkelmogelijkheden.

Functie Omschrijving

Als Assistant van nu zorg jij er voor dat de projectmanager zich kan concentreren op zijn hoofdtaken. Door jouw inzet en met het ondersteunen van en het regelen en coördineren van de dagelijkse werkzaamheden, kan het project efficiënt en effectief worden uitgevoerd. Jij kijkt nergens meer van op want hoe groter het project, des te complexer de processen die er bij horen. En dat vind jij leuk! Naast de facilitaire werkzaamheden die je uitvoert zoals het complexe agendabeheer en het boeken van vergaderruimtes, ondersteun je ook bij de planning van het project. In voorkomende gevallen help je de projectmanager met de budgetbeheersing en de voortgangsrapportage. Het is belangrijk dat jij de communicatie en coördinatie binnen de projecten goed op orde houdt. Notuleren en het bijhouden van het projectdossier behoren ook tot jouw kerntaken. Voor de projectmanager(s) ben jij de spin in het web en binnen het project ben je een echte ontzorger die alles aankan en proactief oppakt!

Vereisten

De Spin in het web die wij zoeken heeft een zakelijke, klantgerichte houding. Je moet in staat zijn je professioneel op te stellen. Met jouw doorzettingsvermogen ga je een uitdaging niet snel uit de weg. Je hebt een open-minded personality en op sociaal en organisatorisch vlak heb je uitstekende vaardigheden. Verder moet je kennis hebben van de RSPW en moet je om kunnen gaan met verschillende ICT programma's zoals Microsoft Office, Oracle, Planon en Corsa. Daarnaast heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, kun je snel schakelen en ben je zorgvuldig in de uitvoering. Je houdt er van om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en kan tegen stress en drukte om je heen. Verder beschik je over MBO+/HBO werk- en denkniveau aangevuld met een secretariële opleiding. Ervaring in een soortgelijke functie als Project Assistant is mooi meegenomen.

Arbeidsvoorwaarden

Je salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner. Je ontvangt van ons een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat je via Assistant2 bij onze Partner aan de slag bent. Uiteraard evalueren onze Adviseurs regelmatig met jou en onze Partner omtrent de voortgang. Als je eenmaal via Assistant2 aan de slag bent, ben je voor ons een bekende en doen wij uiteraard ons uiterste best jou door te plaatsen naar een vervolg opdracht/project. Bovendien moet jij je direct verder ontwikkelen. Middels ons LOT (LoopbaanOntwikkelingTraject) word je bij aanname ingedeeld in een van onze trainingen die jou helpen te werken als Assistant van nu die ook klaar is voor morgen! Voor ervaringen van collega Assistants die jou reeds zijn voorgegaan, zie onze site onder nieuws.

Assistant2
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen!
Of het nu gaat om een functie als: Assistent, Assistant, Secretaresse, Personal Assistant, Spin in ’t web, HR Assistant, Marketing Assistant, Assistant Communicatie, Office Manager, Management Assistant, Directie Secretaresse of een andere ondersteunende functie voor op kantoor, je kunt bij ons op alle niveaus in het vak terecht! Meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%!

Solliciteer / Reageer

We kijken uit naar jouw reactie! Stuur je e-mail, met een goede motivatie waarom jij op deze baan solliciteert en waarom jij juist voor Assistant2 wilt werken, samen met je CV naar A2@assistant2.nl. Uiteraard kun je ons ook telefonisch benaderen onder 088 022 23 11. In de avond reageren kan ook.


Solliciteer direct

  • Datum: 05-02-2018
  • Opleiding: MBO+ / HBO
  • Branche: project organisatie
  • Werkweek: 36 uur
  • Vacature Per: 26-02-2018
  • Werkervaring: assistant prof

Stuur Door

Stuur Door