Naar de inhoud.

Ambitieuze, net afgestudeerde Assistant - VERVULD

Profiel

Ambitieuze, net afgestudeerde Assistant - VERVULD

Voor een van onze internationale Partners in de zakelijke dienstverlening regio Noordwest - Nederland waar onder andere Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Diemen, Aalsmeer, Uithoorn, Uitgeest, Nieuw Vennep, Abcoude, Badhoevedorp en Hoofddorp toe behoren zijn wij op korte termijn op zoek naar een ambitieuze, net afgestudeerde Assistant. Een die proactief is, gewend is om met complex agenda beheer te dealen en denkt in oplossingen en bijna alleen maar uitdagingen en kansen ziet. De functie is voor 37,5 uur per week. Bij gebleken geschiktheid kan deze job uitlopen in een aanstelling bij onze Partner. De functie biedt doorgroei- én ontwikkelmogelijkheden door bijvoorbeeld naast de bestaande functie werkzaam te zijn als projectsecretaresse, om eventueel later door te stromen naar de functie van PA.

Functie Omschrijving

In deze functie ben je onder meer verantwoordelijk voor het be-/afhandelen en het bijhouden van alle documenten die via mail/post en ter hand rondgaan. Je maakt presentaties met behulp van PowerPoint en je organiseert kleine client meetings en conference calls. Daarnaast beheer je bestanden (CRM) en draag je zorg voor de archivering. Je houdt klantgegevens bij, bereidt verklaringen voor, drukt bestanden af en scant en kopieërt indien nodig. Ook ben jij verantwoordelijk voor alle in- en uitgaande correspondentie (e-mail, fax, brieven etc). Kortom, je bent de ‘frisse wind’ op de afdeling.

Vereisten

Je bent een enthousiaste Assistant met HBO werk- en denkniveau. Verder is het belangrijk dat Microsoft Office geen geheimen voor je heeft, dat je open staat om (juridische) processen te leren en dat jouw Nederlands én Engels in zowel woord als geschrift goed zijn. Daarnaast is het belangrijk dat je oog hebt voor detail, een positieve leef- én werkinstelling hebt en over voldoende enthousiasme beschikt. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je kunt zowel feedback geven (positief en negatief) als incasseren. Het is belangrijk dat je anderen op een positieve en enthousiaste manier kan meenemen naar een hoger werkniveau en dat je ‘het team’ stimuleert om nieuwe dingen te leren. Ben jij accuraat, flexibel, enthousiast en heb jij een positieve instelling? Dan zijn wij samen met onze Partner op zoek naar jou! Mail jouw CV als jij je in dit profiel herkent en op zoek bent naar jouw nieuwe uitdaging, naar A2@assistant2.nl.

Arbeidsvoorwaarden

Je salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner. Je ontvangt van ons een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat je via Assistant2 bij onze Partner aan de slag bent. Uiteraard evalueren onze Adviseurs regelmatig met jou en onze Partner omtrent de voortgang. Bovendien moet jij je direct verder ontwikkelen. Middels ons LOT (LoopbaanOntwikkelingTraject) word je bij aanname ingedeeld in een van onze trainingen die jou helpen te werken als Assistant van nu die ook klaar is voor morgen! Voor ervaringen van collega Assistants die jou reeds zijn voorgegaan, zie onze site onder nieuws.

Juist kandidaten, met een opzeg, worden van harte uitgenodigd om te reageren. Immers Assistant2 plaatst van vast naar vast!!

Assistant2
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen!
Of het nu gaat om een functie als: Assistent, Assistant, Secretaresse, Personal Assistant, Spin in ’t web, HR Assistant, Marketing Assistant, Assistant Communicatie, Office Manager, Management Assistant, Directie Secretaresse of een andere ondersteunende functie voor op kantoor, je kunt bij ons op alle niveaus in het vak terecht! Meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%!

Solliciteer / Reageer

We kijken uit naar jouw reactie! Stuur je e-mail, met een goede motivatie waarom jij op deze baan solliciteert en waarom jij juist voor Assistant2 wilt werken, samen met je CV naar A2@assistant2.nl. Uiteraard kun je ons ook telefonisch benaderen onder 088 022 23 22 . In de avond reageren kan ook.


Solliciteer direct

  • Datum: 05-02-2018
  • Opleiding: MBO/HBO
  • Branche: Juridisch
  • Werkweek: 37,5 uur
  • Vacature Per: 26-09-2017
  • Werkervaring: talent assistant

Stuur Door

Stuur Door