Naar de inhoud.

Beschikbare Assistants van nu én morgen in heel Nederland.

De Assistants die in onze ‘kaartenbak’ staan en nu nog een vaste baan hebben en die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, staan in verband met hun privacy uiteraard niet op onze website vermeld. Met hen in contact komen kan door een mail te sturen naar A2@assistant2.nl of bel 088 022 23 33. Een afspraak met een Assistant van nu die ook qua karakter bij de bedrijfscultuur past, is zo gemaakt.

Onderstaand, een aantal Assistants die per direct beschikbaar zijn en op zoek zijn naar een nieuwe baan. Uiteraard voldoen zij allen aan de door ons gestelde strenge selectie eisen.

Praktische en leergierige Assistant, regio Zuidwest-Nederland

In het dagelijkse leven ben ik spontaan, georganiseerd en een perfectionist. Ik heb oog voor detail, aandacht voor anderen en een luisterend oor. Ik ben betrouwbaar en eerlijk, proactief en weet van aanpakken. Ook ben ik praktisch ingesteld en denk ik in oplossingen in plaats van problemen! Daarnaast filosofeer ik graag over bepaalde aspecten van het leven. Dit doe ik graag met mijn vrienden. Ik kan diepgaande gesprekken voeren die wel uren kunnen duren.

Klik hier voor meer informatie

Spontane en gastvrije ondersteuner, regio Zuidwest - GEPLAATST

Elisabeth is een gezellig en spontaan persoon met een groot doorzettingsvermogen. Dit zie je op heel veel verschillende manieren bij mij terug, vooral bij het nastreven van mijn doelen. Ik ben niet iemand die snel opgeeft, omdat ik van jongs af aan gewend ben dat niks makkelijk gaat. Ik heb altijd veel energie moeten steken in alles wat ik doe, en dat heeft er zeker voor gezorgd dat ik nu niet zomaar opgeef. Verder heb ik een passie voor reizen en het kennismaken met gebieden en culturen, en hou ik ervan om nieuwe dingen te leren of te ontdekken. Ook vind ik het belangrijk om er goed en verzorgd uit te zien, waardoor ik mezelf representatief kan noemen.

Klik hier voor meer informatie

Daadkrachtige P&O Assistant, regio Noordwest-Nderland (rond Amsterdam)

Ik kom uit een kleine maar zeer hechte familie, ben moeder van een (pleeg)zoon van 8 en sta zowel bij mijn vrienden als bij mijn familie bekend, als een nuchtere en no-nonsense type dat zich makkelijk aanpast aan de omgeving/omstandigheden.

Klik hier voor meer informatie

Opgewekte allround Assistant, regio Randstad

Ik ben een spontane zelfverzekerde sociale meid en door mijn positieve instelling ben ik altijd enthousiast en vrolijk. Dit heeft vaak een positieve invloed op de mensen in mijn directe omgeving. Ik ben niet het type dat rustig kan stil zitten. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en heb door mijn sterke communicatieve vaardigheden ook geen problemen met het maken van nieuwe contacten. Ik heb bewezen dat ik uitstekend presteer in een drukke, stressvolle omgeving. Tenslotte zou ik mezelf willen beschrijven als een enthousiaste en betrouwbare medewerkster, die overzichtelijk werkt en aanspreekbaar is. Ik maak werk snel eigen en ben erg leergierig.

Klik hier voor meer informatie

Energieke allround Assistant, regio Noord-Nederland

Ik ben energiek en nieuwsgierig en word omschreven als eerlijk, direct en een open boek. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en houd er niet van om stil te zitten. Het nemen van verantwoordelijkheid ga ik niet uit de weg en ik houd er van om te organiseren en te plannen. Familie vind ik erg belangrijk en ik zorg graag voor een prettige sfeer in zowel sociale als zakelijke situaties.

Klik hier voor meer informatie

Flexibele management Ontzorger, regio Zuidwest-Nderland

Ik ben een sociale en spontane vrouw die gemakkelijk contacten legt. Ik weet van aanpakken, ben erg leergierig en hou van uitdagingen zowel op sociaal als zakelijk vlak. Daarnaast ben ik flexibel, stressbestendig en betrouwbaar. In één woord een no-nonsens persoonlijkheid!

Klik hier voor meer informatie

Enthousiaste Assistant met hospitality skills, regio Noordwest-Nderland (Haarlem)

Ik ben Rafaella Tiggelaar en ben 23 jaar. Ik kom uit Groningen en woon nu in Heemstede. Ik ben hierheen verhuist vanwege mijn huidige baan als stewardess. Ik ben een zacht en rustig persoon. Ook kan ik af en toe heel druk zijn. Ik kijk eerst de kat uit de boom. Mijn vrienden en familie omschrijven mij als aardig en spontaan, maar kan ook soms te direct zijn en te snel iets zeggen zonder na te denken. Ik hou ervan als het netjes, opgeruimd en schoon in. Ik ben flexibel en klantgericht. Wil graag nieuwe dingen bijleren en ben erg enthousiast.

Klik hier voor meer informatie

Spin in het web / Teamplayer, regio Zuidwest, Zuidoost en Midden-Nderland

Als persoon sta ik graag klaar voor anderen en een luisterend oor bieden is hierbij een belangrijk onderdeel. Ieder mens wil gehoord worden en ik hoop dat ik hier veel mensen bij kan helpen. Ik weet sinds de basisschool wat ik wil bereiken en hier werk ik dan ook naartoe: mensen om mij heen wil ik ondersteunen en door goed samenwerken komen wij verder. Bovendien ben ik leergierig, ik leer graag nieuwe dingen bij door veel moeite te doen en niet snel op te geven. Graag plan ik dingen vooruit, zodat ik niet voor verrassingen kom te staan. Ik kan me goed aanpassen aan de werkmethode van een bedrijf of organisatie.

Klik hier voor meer informatie

Ervaren Assistant, regio Noordwest-Nederland

Ik ben een echte organisator en regelaar, iemand die binnen een bedrijf het verschil wil maken met mijn enthousiasme, spontaniteit en positieve werkhouding. Ik streef naar een goede samenwerking in alle lagen van een bedrijf. Mensen kennen mij als iemand met een goed gevoel voor humor, behulpzaam, betrokken en harde werker. Eerlijkheid staat bij mij bovenaan. Ik wil graag dat mensen eerlijk tegen mij zijn en ik zal ook op een tactvolle manier eerlijk zijn naar anderen.

klik hier voor meer informatie

Aanpakker met no-nonsense mentaliteit, regio Noordoost-Nederland

Een enthousiaste aanpakker, no-nonsense, leergierig en oplossingsgericht. Ik ben positief en pragmatisch ingesteld. Humor, integriteit en respect tonen voor elkaar vind ik belangrijk. Ik ben anderen graag behulpzaam en maak dingen af waar ik aan begonnen ben.

Klik hier voor meer informatie

Startend Assistant, half jaar ervaring - GEPLAATST

Ik ben jong en wil zoveel mogelijk uit het leven halen. Ik heb veel mensen kennis en ben goed in prioriteiten stellen. Trouw, vriendelijk en zorgzaam zijn eigenschappen die ik vaak terug hoor komen. Ik probeer waar mogelijk altijd een helpende hand te bieden. Ik kan erg goed luisteren en door mijn rustige voorkomen voelen mensen zich al gauw op hun gemak bij mij.

Klik hier voor meer informatie

Leergierige en vrolijke ontzorger - GEPLAATST

Ik kom uit een grote internationale familie (vader komt uit Indonesië en moeder is afkomstig uit Australië) en sinds 16 juli ben ik moeder van mijn mooie zoon Noah. Zij zijn dan ook hetgeen waar ik mijn grootste geluk uit haal. Van anderen hoor ik dat ik een vrolijk en vriendelijk persoon ben. Ik ben leergierig en lees veel. Ik word gelukkig van de kleine dingen, de zon die schijnt of een mooi boek. Dingen waar ik niet goed tegen kan: oneerlijkheid, vooroordelen en mensen die anderen naar beneden praten. Ik ben erg loyaal naar mijn familie en vrienden toe, maar ook naar de bedrijven waar ik heb gewerkt.

Klik hier voor meer informatie

Junior HR Adviseur / Assistant - GEPLAATST

Ik ben een zelfstandige dame met doorzettingsvermogen. Ik ben ambitieus, gedreven, kritisch en behulpzaam. Ik weet wat ik wil bereiken, houd van uitdaging en wordt blij als ik mensen verder kan helpen met mijn advies. Ik ben communicatief goed onderlegd, werk resultaatgericht en ben integer.

Klik hier voor meer informatie

Energieke ondersteuner met hands-on mentaliteit, regio Noordoost-Nederland

Ik ben een energiek, stabiel persoon die graag onderneemt. Onderweg met echtgenoot en 14 jarige zoon die inmiddels goed op puberschema ligt, genieten wij graag van erop uit gaan, dat kan een citytrip zijn maar ook de Panda’s bekijken en alles wat daar tussen ligt! Daarnaast zijn mijn Leonbergers een grote passie. Fokken regelmatig een nest en erg leuk om follow up te geven aan pupkopers en de vererving te zien. Vind het zeer energiebrengend om met allerlei type mensen in contact te komen en daar uitwisseling mee te hebben. Daarnaast vind ik me-time ook heel belangrijk en laad ik heerlijk op door te lezen of een verdwijnfilm!

Klik hier voor meer informatie

Enthousiaste en gedreven Management Assistant, regio Randstad

Familie en vrienden omschrijven mij als een gedreven, enthousiast en spontaan persoon. Ik ben loyaal, direct, kan goed luisteren naar anderen, out-of-the-box-denkend en erg ambitieus. Ik streef echt naar een doel dat ik voor ogen heb. Ik kan me goed aanpassen waardoor ik goed kan samenwerken met andere mensen. Ik ben erg nieuwsgierig en ik vind het leuk om van alles uit te proberen en uit de kast te halen om tot een goed resultaat te komen. Tevens spendeer ik mijn vrije tijd graag met vrienden en familie. Ik houd van natuur, wandelen, koken, cultuur en ben een ultieme levensgenieter.

Klik hier voor meer informatie

Marketing Assistant- GERESERVEERD

Een sociaal, behulpzaam en integer persoon die positief in het leven staat en de dag zo goed mogelijk wil benutten. Ik sta graag klaar voor anderen en denk creatief mee. Als ik ergens energie van krijg dan zijn dat nieuwe uitdagingen en reizen. Ik word door mijn omgeving omschreven als loyaal, betrouwbaar en rustig. Hoewel ik zeker ook van aanpakken weet en proactief te werk ga, zowel privé als zakelijk. Voor nu wil ik graag werken als marketing Assistant. Uiteindelijk is mijn ambitie om te werken als marketeer.

Klik hier voor meer informatie

Spil van de organisatie PT, regio Noord-Nederland

Ik ben een open, dynamisch en spontaan persoon. Als managementondersteuner heb ik in verschillende bedrijfsculturen mijn weg kunnen vinden. Ik kan snel schakelen en ben zelfstandig, dienstverlenend en oplossingsgericht. Ik heb een aanpakkers mentaliteit en ik deins niet snel terug voor een lastige klus. In teamverband werken vind ik belangrijk maar binnen het team lever ik ook graag een eigen bijdrage. Mijn vrienden en collega’s beschouwen mij als vrolijk, betrokken en betrouwbaar.

Klik hier voor meer informatie