Naar de inhoud.

Beschikbare Assistants van nu ťn morgen in heel Nederland.

De Assistants die in onze ‘kaartenbak’ staan en een vaste baan hebben en die op zoek zijn naar een nieuwe vaste uitdaging, staan in verband met hun privacy uiteraard niet op onze website vermeld. In contact komen komen met hen? Stuur een mail naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 33. Een afspraak met een van onze Assistants van nu die ook qua karakter bij uw bedrijfscultuur past, is zo gemaakt.

Onderstaand, een aantal Assistants die op korte termijn beschikbaar zijn en nu op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Uiteraard voldoen zij allen aan de door Assistant2 gestelde strenge selectie eisen.

Project Assistant met empathie, 32-40 uur p/w, regio Zuidwest-Nederland

Van nature ben ik een optimistische dame met veel interesses. In gezelschap kijk ik eerst de kat uit de boom, waarna ik op bescheiden wijze mijn inbreng naar voren breng. Ik ben een gezelschapsdier die zich af en toe terug trekt om ervaringen en ideeŽn een plek te geven. Ik leer graag van ervaringen en ga op ontdekking uit. Kernwoorden als creŽren, verbinden en ontwikkelen zijn op mij van toepassing. Het geeft mij energie wanneer er ruimte is voor vernieuwing en improvisatie. Zingeving, leren en kennis delen zijn voor mij belangrijke, motiverende factoren. Door mijn ruimdenkendheid bedenk ik creatieve oplossingen voor problemen.

Klik hier voor meer informatie

Assistant met passie voor techniek, regio Zuidwest

Als immer vrolijke dame sta ik met veel humor positief in het leven, heb ik oog voor detail en een zeer flexibele instelling. Ondersteunend zijn aan past mij als een handschoen en met een helicopterview houd ik overzicht op het dagelijkse werk. Met goed inzicht ga ik zorgvuldig om met (on)voorspelbare situaties en ben bewust van alles wat er om mij heen gebeurt. Ik ben niet alleen proactief, betrokken en loyaal in het team waarvan ik deel uitmaak maar ook een doener, praktisch en oplossingsgericht. Afspraak is afspraak.

Klik hier voor meer informatie

Project Assistant per september beschikbaar, regio Zuidwest en de Randstad

Ik ben opgegroeid in Ridderkerk, maar heb op veel verschillende plekken gewoond, zoals Los Angeles, Jakarta en Istanbul, maar ook Amsterdam. Ik heb sterke principes die ik hanteer en een geloof waar ik mij aan vasthoud als leidraad voor mijn leven. Ik hou van een uitdaging en ben enthousiast als het gaat om brainstormen en het uitvoeren van ideeŽn. Ik kan niet tegen onrecht. Ik sta bekend om mijn creativiteit, engelengeduld en zorgzaamheid. Ik heb een positieve kijk op het leven en ik waardeer de kleine dingen. Wie goed doet, goed ontmoet!

Klik hier voor meer informatie

Management Assistant, regio Randstad, Noordwest en Zuidwest

In het dagelijkse leven ben ik vooral op ontdekkingsreis en op zoek naar uitdagingen. Men omschrijft mij als een persoon met een overdosis aan positieve energie en straight to the point. Ik ben sociaal, proactief, betrouwbaar, leergierig, zachtaardig, flexibel en toon initiatief. Ik bezit een flinke dosis doorzettingsvermogen en laat mij niet uit het veld slaan. Mijn aandachtspunt is vooral om nee te leren zeggen. Via Assistant2 is het mogelijk om de nodige cursussen te volgen om mij daarin te helpen groeien..

Klik hier voor meer informatie

Junior Assistant HBO Office Management - GEPLAATST

In het dagelijks leven ben ik zorgzaam, geduldig, gastvrij, sociaal en creatief, dit uit zich in mijn werk met kinderen. Tevens ben ik iemand die alles op een optimistische wijze bekijkt, ik ben eerlijk en direct en werk zowel prettig met mensen om mij heen als zelfstandig. Verder ben ik een persoon die van structuur, hard werken en gezelligheid houdt.

Klik hier voor meer informatie

A - TEAM Assistant, vanaf 15 oktober inzetbaar als de nood aan de man is! HBO OM, Amsterdam eo

Ik ben een positief en energiek persoon, met een sterk karakter en een no-nonsense mentaliteit. Mijn sociale vaardigheden, zorgzaamheid en gevoel voor humor worden door mijn omgeving altijd zeer gewaardeerd. Evenals mijn directe manier van communiceren. Loyaliteit staat voor mij hoog in het vaandel. Ik ben een echte doener, oplossingsgericht en ga een uitdaging niet uit de weg.

Klik hier voor meer informatie

Talent / gastvrouw - GEPLAATST

Men omschrijft mij als een persoon met een enthousiaste en positieve instelling. Ik sta altijd klaar voor de mensen in mijn omgeving. Mijn karaktereigenschappen zijn leergierig, spontaan, flexibel en klantgericht. In mijn vrije tijd naast werk vind ik het leuk om gezellige dingen te ondernemen met mijn vrienden.

Klik hier voor meer informatie

PMO Assistant - GEPLAATST

Ik ben een gezellig zorgzaam type en dat deel ik met de mensen om mij heen. Call me en ik sta voor je klaar. Ik word veel gevraagd om creatieve thema’s voor feesten van vrienden en familie te bedenken en te organiseren. Niks is onmogelijk in mijn wereld. Ik pak graag alles aan. Een bezige bij word ik vaak genoemd. Ik word gelukkig als ik zie dat mensen om mij heen gelukkig zijn.

Klik hier voor meer informatie

A-TEAM Assistant, 40 uur per week WO niveau - GEPLAATST

Ik ben een ondernemend en sociaal persoon. Ik zit niet graag stil en ben daarom ook nooit een hele dag thuis. In mijn vrije tijd studeer ik, heb ik een bijbaan bij een marketing bedrijf en ondersteun ik verschillende projecten. Hiernaast dans ik en geef ik dansles, doe ik aan karate en soms aan kickboksen. In de tijd die ik over heb, ga ik graag uit voor om een drankje te doen en vind ik het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten.

Klik hier voor meer informatie

A-TEAM Assistant / Office Manager HBO - Randstad, Rotterdam, Amsterdam

Ik ben iemand die graag tijd door brengt met mijn familie en goede vrienden. Ik houd van gezelligheid en ga bijvoorbeeld graag gezellig uit eten of even naar het strand om uit te waaien en te wandelen. Het echte “stappen” is iets waar ik niet heel gelukkig van word, een leuk festival of een goed concert daarentegen wel. Ook vind ik het leuk om in mijn vrije tijd een nieuwe stad, land en cultuur te leren kennen door lekker op vakantie te gaan (city trip of verre reis). Ik ben sociaal, bescheiden, flexibel ingesteld en accuraat. Proactief, behulpzaam, stressbestendig en samen doelen bereiken zijn woorden die passen bij mijn karakter.

Klik hier voor meer informatie

Self made Assistant HBO voor 32 uur per week - GEPLAATST

Betrokken, proactief en een harde werker. Deze woorden passen bij mij zeggen collega’s.
Als ervaren managementassistent / secretaresse werk ik graag in een dynamische omgeving waarin iedere dag weer anders verloopt. Ik ben geÔnteresseerd in mensen en wat hen beweegt. Ik weet dat ik in gesprekken rustig overkom en dat ik open communiceer. Mijn creativiteit zet ik in door af en toe een tekst te schrijven. Ik ben serieus, maar verlies ook humor niet uit het oog. Ik ben een doorzetter die van MBO naar HBO ging en die qua werk mooie ervaringen heeft opgedaan.

Klik hier voor meer informatie

Gedreven enthousiaste Ondersteuner met HR achtergrond - GEPLAATST

Ik ben iemand die positief in het leven staat. Mijn vrienden zullen mij niet gauw zonder glimlach zien. Behulpzaam, sociaal en eerlijk zijn drie woorden die mij goed omschrijven. Ik sta altijd klaar voor de mensen om mij heen. Daarnaast vind ik het belangrijk om altijd mezelf te blijven.

Klik hier voor meer informatie

Betrouwbare en meedenkende Junior Assistant -  GEPLAATST

In het dagelijkse leven ben ik een spontaan, betrouwbaar persoon die volop van het leven geniet. Ik heb graag lieve mensen om mij heen en wil het beste uit mezelf halen. Aan de andere kant ben ik ook erg rustig, wil ik me ergens echt serieus voor inzetten en focussen op mijn doelen. Ik heb veel voor anderen over en luister graag naar wat ze mij te vertellen hebben, ook al is dit kritiek. Hier ga ik positief mee om en zie het juist als een leermoment.

Klik hier voor meer informatie

Slimme en leergierige Junior / Assistant / Secretaresse, regio Zuidwest-Nederland

Zoals iedereen heb ik ook bepaalde eigenschappen. Zo beschrijf ik mijn karakter als: spontaan, flexibel, klantgericht, sociaal, stressbestendig, altijd eerlijk, gedisciplineerd, leuk humor, ben openhartig en ik vind het vooral leuk om in teams te werken. Ik ben een echte teamplayer! Daarnaast vind ik plannen heel erg belangrijk, maar kan ik het ook hebben als het een keer anders gaat dan gepland is. Ook vind ik vertrouwen heel erg belangrijk.....

Klik hier voor meer informatie