Naar de inhoud.

Beschikbare Assistants van nu én morgen in heel Nederland.

De Assistants die in onze ‘kaartenbak’ staan en een vaste baan hebben en die op zoek zijn naar een nieuwe vaste uitdaging, staan in verband met hun privacy uiteraard niet op onze website vermeld. In contact komen komen met hen? Stuur een mail naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 33. Een afspraak met een van onze Assistants van nu die ook qua karakter bij uw bedrijfscultuur past, is zo gemaakt.

Onderstaand, een aantal Assistants die op korte termijn beschikbaar zijn en nu op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Uiteraard voldoen zij allen aan de door Assistant2 gestelde strenge selectie eisen.

A - TEAM Assistant vanaf 22 oktober beschikbaar, regio Rotterdam/Randstad

Woorden die bij mij passen zijn ijverig, leergierig en proactief. Ik durf het voortouw te nemen en vragen te stellen. Ik ben niet iemand die rustig blijft zitten als er van alles om me heen gebeurt. Ik stap makkelijk op mensen af en ik ben competitief. Ik wil mijn grenzen blijven verleggen. Mijn studententijd heb ik echt achter me gelaten maar dat neemt niet weg dat ik met de tijd mee wil blijven gaan.

Klik hier voor meer informatie

A - TEAM Assistant, vanaf 24 oktober inzetbaar als de nood aan de man is! HBO OM, Amsterdam eo

Ik ben een positief en energiek persoon, met een sterk karakter en een no-nonsense mentaliteit. Mijn sociale vaardigheden, zorgzaamheid en gevoel voor humor worden door mijn omgeving altijd zeer gewaardeerd. Evenals mijn directe manier van communiceren. Loyaliteit staat voor mij hoog in het vaandel. Ik ben een echte doener, oplossingsgericht en ga een uitdaging niet uit de weg.

Klik hier voor meer informatie

Assistant/Talent voor 24 uur p/w, regio Rotterdam

Ik ben een spontaan, vrolijk en zachtaardig persoon, die blij wordt van anderen blij maken en helpen Ik ben bescheiden doen en laten. Daarnaast ben ik moeder van 3 prachtige kinderen en haal daar mijn kracht en talent uit om door te zetten en standvastig en consequent te zijn. Mijn oprechtheid, realistische kijk en sarcasme maakt dat vrienden mij graag om mijn mening vragen bij verschillende situaties. Zo weet ik hen een eerlijk antwoord te geven en te laten lachen om hun of mijn eigen stupiditeit. 

Klik hier voor meer informatie

Document Controller, regio Zuidwest/Randstad

Ik ben een echte teamplayer en ik vind het heel prettig om heel nauwkeurig bezig te zijn. Ik ben dan ook heel accuraat en ik streef naar hoge kwaliteit in mijn werkzaamheden. Ik ben stressbestendig en ga voor het beste resultaat, een 9 tot 5 mentaliteit staat niet in mijn woordenboek.

Klik hier voor meer informatie

Ervaren Assistant, regio Randstad

Ik ben een open en eerlijke persoonlijkheid met een vriendelijk en zachtaardig karakter. Ik ben hulpvaardig en kan goed luisteren. Daarnaast ben ik goed in handelen onder druk (ik krijg daar veel energie van) om zaken voor elkaar te krijgen.

Klik hier voor meer informatie

Allround Assistant, VWO, 40 uur p/w, regio Zuidoost-Nederland

Ik ben energiek, nieuwsgierig en proactief. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en houd er niet van om stil te zitten. Het nemen van verantwoordelijkheid ga ik niet uit de weg en ik houd er van om te organiseren en te plannen. Ik ben praktisch ingesteld en doelgericht.

Klik hier voor meer informatie

Internationale Assistant, 40 uur per week, regio Randstad

Ik ben een echte bezige bij, vaak met veel dingen tegelijk bezig en ben positief ingesteld. Mijn vrienden zullen beamen dat ik loyaal ben, sociaal betrokken ook. Ik ben ik geen allemansvriend, maar als je mijn vertrouwen hebt ben ik er altijd voor je. Eerlijk, ongeduldig, veelzijdig, flexibel, flapuit. Ik ben heel praktisch ingesteld en kom altijd mijn afspraken na.

Klik hier voor meer informatie

Herintredende Assistant met groot empatisch vermogen, regio Zuidwest

Een ‘Alleskunner, een ‘Rots in de branding’! Met mijn stabiele, vrolijke en open karakter sta ik positief in het leven! Maak van iets negatiefs iets positiefs. Normen en waarden staan hoog aangeschreven. Ik ben sensitief en voel snel aan ‘hoe de vlag er voor staat’. Ik hou van regelen, organiseren en structuur. Je kunt van me op aan, ik doe wat ik zeg en ben betrouwbaar/integer/zelfstandig/flexibel en hou van aanpakken, de schouders eronder! Ik zet graag mijn opgedane ervaringen en HBO-kennis in. Ik ben leergierig, wil me graag ontwikkelen en volg trainingen om de moderne Assistent van nu te zijn.

Klik hier voor meer informatie

Startend Office Manager HBO associate Degree, regio Zuidwest

Avontuurlijk, energiek, leergierig, ‘open-minded’, ontdekkend en spontaan zijn de woorden waar ik mijzelf mee kenmerk. Ik kan impulsief zijn. Op zijn sterkst gezegd kan dit negatieve- en positieve ervaringen met zich mee brengen, maar het brengt mij hoe dan ook vooruit; in tegenstelling tot een zeer afwachtende houding. Ik ben oprecht, dit is één van de redenen waarom familie en vrienden mij benaderen voor advies of het nodig hebben van een luisterend oor. Verder neem ik mijn gemaakte keuzes in het leven zeer serieus, maar ik zou ik niet zijn als er achteraf niet om gelachen kan worden (in positieve zin).

Klik hier voor meer informatie

Management Assistant/Directie Assistant/Personal Assistant, regio Randstad

Anderen zeggen over mij: Rachel is een spontane, gedreven en integere dame die vooruit kijkt en het gewoon regelt. Rachel onderhoudt ook relaties, is gedreven in stakeholdermanagement en is eager om nieuwe dingen zichzelf snel eigen te maken. Haar grote kracht is haar gunfactor. Door haar goede sociale vaardigheden kan zij goed overweg met veel mensen van hoog tot laag. Waarbij zij vasthoudend is zonder star te zijn en flexibel zonder meegaand. Rachel heeft zeker geen ‘9 tot 5 mentaliteit’ en is loyaal aan haar leidinggevende.

Klik hier voor meer informatie

Management Assistant, regio Randstad, Noordwest en Zuidwest

In het dagelijkse leven ben ik vooral op ontdekkingsreis en op zoek naar uitdagingen. Men omschrijft mij als een persoon met een overdosis aan positieve energie en straight to the point. Ik ben sociaal, proactief, betrouwbaar, leergierig, zachtaardig, flexibel en toon initiatief. Ik bezit een flinke dosis doorzettingsvermogen en laat mij niet uit het veld slaan. Mijn aandachtspunt is vooral om nee te leren zeggen. Via Assistant2 is het mogelijk om de nodige cursussen te volgen om mij daarin te helpen groeien..

Klik hier voor meer informatie

PMO Assistant - GEPLAATST

Ik ben een gezellig zorgzaam type en dat deel ik met de mensen om mij heen. Call me en ik sta voor je klaar. Ik word veel gevraagd om creatieve thema’s voor feesten van vrienden en familie te bedenken en te organiseren. Niks is onmogelijk in mijn wereld. Ik pak graag alles aan. Een bezige bij word ik vaak genoemd. Ik word gelukkig als ik zie dat mensen om mij heen gelukkig zijn.

Klik hier voor meer informatie

A-TEAM Assistant, 40 uur per week WO niveau - GEPLAATST

Ik ben een ondernemend en sociaal persoon. Ik zit niet graag stil en ben daarom ook nooit een hele dag thuis. In mijn vrije tijd studeer ik, heb ik een bijbaan bij een marketing bedrijf en ondersteun ik verschillende projecten. Hiernaast dans ik en geef ik dansles, doe ik aan karate en soms aan kickboksen. In de tijd die ik over heb, ga ik graag uit voor om een drankje te doen en vind ik het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten.

Klik hier voor meer informatie

A-TEAM Assistant / Office Manager HBO - Randstad, Rotterdam, Amsterdam

Ik ben iemand die graag tijd door brengt met mijn familie en goede vrienden. Ik houd van gezelligheid en ga bijvoorbeeld graag gezellig uit eten of even naar het strand om uit te waaien en te wandelen. Ook vind ik het leuk om in mijn vrije tijd een nieuwe stad, land en cultuur te leren kennen door lekker op vakantie te gaan (city trip of verre reis). Ik ben sociaal, bescheiden, flexibel ingesteld en accuraat. Proactief, behulpzaam, stressbestendig en samen doelen bereiken zijn woorden die passen bij mijn karakter.

Klik hier voor meer informatie

Gedreven enthousiaste Ondersteuner met HR achtergrond - GEPLAATST

Ik ben iemand die positief in het leven staat. Mijn vrienden zullen mij niet gauw zonder glimlach zien. Behulpzaam, sociaal en eerlijk zijn drie woorden die mij goed omschrijven. Ik sta altijd klaar voor de mensen om mij heen. Daarnaast vind ik het belangrijk om altijd mezelf te blijven.

Klik hier voor meer informatie