Naar de inhoud.

Beschikbare Assistants van nu én morgen in heel Nederland.

De Assistants die in onze ‘kaartenbak’ staan en een vaste baan hebben en die op zoek zijn naar een nieuwe vaste uitdaging, staan in verband met hun privacy uiteraard niet op onze website vermeld. In contact komen komen met hen? Stuur een mail naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 33. Een afspraak met een van onze Assistants van nu die ook qua karakter bij uw bedrijfscultuur past, is zo gemaakt.

Onderstaand, een aantal Assistants die op korte termijn beschikbaar zijn en nu op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Uiteraard voldoen zij allen aan de door Assistant2 gestelde strenge selectie eisen.

 

Management Assistant / Office manager, 32-36 u/pw, regio Rotterdam

Ik kan mezelf omschrijven als iemand die vrolijk, lief, altijd klaar staat voor anderen, barst van de humor, aanpakkend en initiatief tonend is. Ook heb ik een sterke mening, maar sta wel open voor de meningen van anderen.

Klik hier voor meer informatie

 

Management Assistant, direct en leergierig, 40 u/pw per 1 september 2019, regio Noordwest

Ik ben een ondernemer en een harde werker, die graag organiseert, haar handen uit de mouwen steekt. Mijn kwaliteiten zijn; leergierig, stressbestendig, verantwoordelijk, flexibel, creatief, durver en altijd bereid om een nieuwe uitdaging aan te gaan. De kwaliteiten die vrienden/bekenden mij geven zijn; creatief, doorzetter, behulpzaam, niet op haar mondje gevallen, luisterend oor, spontaan en betrouwbaar.

Klik hier voor meer informatie

Management Assistant /OM, N/E/Fr, 40 uur per week, beschikbaar 4 oktober 2019, regio Randstad

Ik word zakelijk omschreven als: als een zeer capabele en leergierige collega met een positieve werkinstelling. In alle opzichten berekend voor de taken waarvoor zij verantwoordelijk is en voert deze met toewijding en op een kwalitatief goede wijze uit. Verder ben ik loyaal, vastberaden, zelfverzekerd met een sterke wil. Ben emotioneel en ultragevoelig. Creatief en dynamisch. Betrouwbaar en een kei in het plannen en organiseren. Ik ben als persoon liefdevolle, zorgzame maar voorzichtig wanneer het om nieuwe mensen gaat.

Klik hier voor meer informatie

Management Assistant met organisatie talenten, 32 – 40 uur p/w, regio Zuidwest

Ik ben een sterk organisatorisch en flexibele teamplayer die van aanpakken weet. Ik ben accuraat, leergierig, stressbestendig en heb oog voor details. Mensen typeren mij vaak als “proactief” en “betrouwbaar”.

Klik hier voor meer informatie

Ondernemer / junior Assistant, regio Zuidwest 32 tot 40 uur

In het dagelijks leven ben ik een vrolijk en enthousiast meisje. Ik ben erg sociaal en kan met (bijna) iedereen overweg. Ik hou ervan om samen met mijn familie en vrienden te zijn, want ik ben erg aan hen gehecht. Daarnaast ben ik erg sportief en sport ik zeker 3 tot 5 keer in de week.

Klik hier voor meer informatie

Proactieve MA/PMO - GEPLAATST

Rustig en zorgzaam persoon, dol op mijn familie, kleine maar fijne vriendenkring, ben blij met het leven. Kenmerkend is mijn positieve instelling en mijn creativiteit die ik tot uiting breng in het bedenken van ideeën en het oplossen van problemen. Mijn kracht ligt in organiseren en uitdagingen aan willen gaan. Daarbij ben ik zeer leergierig en nieuwsgierig.

Klik hier voor meer informatie

Administratieve Alleskunner, regio zuidwest en Randstad, beschikbaar per 1 oktober

Een dienstverlener in hart en nieren. Men omschrijft mij als een persoon met een overdosis aan positieve energie en straight to the point. Ik ben sociaal, proactief, betrouwbaar, leergierig, empathisch, strategisch, flexibel, toon initiatief en ik kan goed anticiperen. Ik bezit een flinke dosis doorzettingsvermogen en laat mij niet uit het veld slaan. Mijn aandachtspunt is vooral om “nee” te leren zeggen. Via Assistant2 is het mogelijk om de nodige cursussen te volgen om mij daarin te helpen groeien.

Klik hier voor meer informatie

Management Assistant, Spin in het web, beschikbaar per 1 oktober 2019 - Regio Randstad

Ik ben een familiemens. Ik ben zorgzaam, hulpvaardig en ik weet wat ik wil. Ik houd van directe communicatie en van aanpakken. Daarnaast denk ik graag mee in oplossingen, kan ik goed luisteren en ben ik proactief. Ik ben nuchter, rustig en ik houd graag overzicht juist in chaotische tijden. Dit maakt dat ik stressbestendig ben. Waar ik voor moet waken is dat ik de verantwoordelijkheid laat waar hij hoort, ik heb soms de neiging om dit te veel naar mij toe te trekken. Hiervan ben ik me bewust en werk ik aan.

Klik hier voor meer informatie

Project Assistant/commerciële Assistant - Regio Randstad en Zuidwest

Je kunt met een gerust hart zeggen; dat ik iemand ben die van vele markten thuis is en bewuste keuzes maak. Het is dan ook 'my dominant intent to feel good'. Zo heb ik er bewust voor gekozen te gaan ondernemen en er ook bewust gekozen weer in loondienst te werken en met tijdelijke opdrachten mijn ervaring en kennis verder uit te breiden op veel vlakken en in diverse contexten.

Klik hier voor meer informatie

PA / Alleskunner, professional Organizer, 32-40 uur p/w, regio Noordwest

Een vrolijke, doelgerichte aanpakker, ondernemend, pragmatisch, professioneel en betrokken. Ik kan goed luisteren maar houd niet van gezeur. Ik schakel snel tussen diverse werkzaamheden en niveaus en houd daarbij het hoofd koel en blijf het overzicht bewaren. Anderen omschrijven mij als loyaal, betrouwbaar, optimistisch, besluitvaardig, verbinder en een team player. Iemand die altijd haar afspraken nakomt, uitdagingen niet uit de weg gaat en feedback durft te ontvangen en te geven. Daarbij handel ik in het belang van de organisatie en neem graag het initiatief. 

Klik hier voor meer informatie

Gedreven Junior Assistant - Regio Zuidwest-Nederland

Ik ben een ambitieuze jongedame die durft te ondernemen. Als oudste van het nest heb ik een helicopterview ontwikkeld waarin ik snel kan schakelen. Mijn aanpakkersmentaliteit in het dagelijks leven is hoe ik mijn doelen bereikt. Ik houd van communiceren maar kan ook goed zelfstandig werken. Mijn omgeving omschrijft mij als positief, spontaan en loyaal.

Klik hier voor meer informatie