Naar de inhoud.

Beschikbare Assistants van nu én morgen in heel Nederland.

De Assistants die in onze ‘kaartenbak’ staan en een vaste baan hebben en die op zoek zijn naar een nieuwe vaste uitdaging, staan in verband met hun privacy uiteraard niet op onze website vermeld. In contact komen komen met hen? Stuur een mail naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 33. Een afspraak met een van onze Assistants van nu die ook qua karakter bij uw bedrijfscultuur past, is zo gemaakt.

Onderstaand, een aantal Assistants die op korte termijn beschikbaar zijn en nu op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Uiteraard voldoen zij allen aan de door Assistant2 gestelde strenge selectie eisen.

Junior Assistant / Office Manager / Techneut, 40 uur per week, Regio Randstad - GERESERVEERD

Mijn vriendinnen zullen mij omschrijven als een sociale, spontane meid met een goede dosis humor. Door deze karakter eigenschappen kan ik mijzelf snel aanpassen aan een nieuwe werkomgeving en vind ik het erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik ben leergierig, gemotiveerd en ik streef altijd naar meer. Ik heb een empathisch en analytisch vermogen, ik voel bepaalde emoties heel snel aan en ik pak nieuwe taken/werkzaamheden snel op. Met mijn proactieve houding toon ik graag het initatief en denk ik altijd een stap vooruit.

Klik hier voor meer informatie

A - TEAM Assistant, beschikbaar per direct voor tijdelijk en vast - GERESERVEERD

Woorden die bij mij passen zijn ijverig, leergierig en proactief. Ik durf het voortouw te nemen en vragen te stellen. Ik ben niet iemand die rustig blijft zitten als er van alles om me heen gebeurt. Ik stap makkelijk op mensen af en ik ben competitief. Ik wil mijn grenzen blijven verleggen. Mijn studententijd heb ik echt achter me gelaten maar dat neemt niet weg dat ik met de tijd mee wil blijven gaan.

Klik hier voor meer informatie

Gedreven Assistant, regio Zuidwest

Ik ben een ambitieuze jongedame die durft te ondernemen. Als oudste van het nest heb ik een helicopterview ontwikkeld waarin ik snel kan schakelen. Mijn aanpakkersmentaliteit in het dagelijks leven is hoe ik mijn doelen bereikt. Ik houd van communiceren maar kan ook goed zelfstandig werken. Mijn omgeving omschrijft mij als positief, spontaan en loyaal.

Klik hier voor meer informatie

Assistant, HBO Office Management en pedagogiek, regio Randstad

Ik heb een rustige persoonlijkheid waarbij ik eerlijkheid/oprechtheid en transparantie belangrijke aspecten vind in het (samen)werken met mensen. Daarnaast houd ik van efficiëntie, ook in mijn communicatie; ik ben graag to the point. Nieuwe uitdagingen ga ik graag aan en met mijn leergierigheid heb ik nieuwe dingen snel onder de knie.

Klik hier voor meer informatie

PMO / Assistant, regio Randstad en Zuidwest

Enthousiast, spontaan, zorgzaam, integer, ondernemend en doorzetter. Dit is hoe mijn familie en beste vrienden mij omschrijven. Avontuurlijk, wat heeft bijgedragen dat ik op mijn 20ste alleen naar Spanje ben gegaan om daar de taal en cultuur eigen te maken. Uiteindelijk 2 jaar gewoond en gewerkt in Madrid en Barcelona. Ik ben een echt mensenmens, energie krijg ik van mijn gezin, familie & vrienden. Stilzitten is niet mijn ding, ik onderneem graag dingen en pak uitdagingen met beide handen aan. Door mijn empathisch vermogen kan ik mij goed inleven in anderen, hierdoor weet ik mijn omgeving positief te motiveren en mensen met elkaar te verbinden.

Klik hier voor meer informatie

PA, Office Manager met een drive, regio Zuidwest

Mijn persoon zou ik als volgt omschrijven: een enorm doorzettingsvermogen, authentiek, zorgzaam, grappig, soms wat eigenwijs, loyaal, super creatief en oplossingsgericht. Gepassioneerd en betrokken. Jong van geest. Snel schakelend en verbanden leggend. To te point en doelgericht. Veel oog voor detail. Zonder oordeel mezelf openstellen voor mensen en zo ook communiceren met empathie en compassie. A thrillseeker. Ik houd van nieuwe ervaringen op doen in het leven.

Klik hier voor meer informatie

Facility Coördinator/ Ondersteuner van nu, 40 uur pw. Regio Zuidoost

Ik ben een creatief, behulpzaam, betrouwbaar en betrokken persoon. Daarnaast heb ik oog voor detail, leg ik de lat hoog voor mezelf (en anderen) en ik ben kritisch. Kwaliteit leveren staat bij mij voorop. Ik hou van structuur en kan ook goed structuur aanbrengen. Ik heb aandacht voor anderen en vind het leuk om contact te hebben en onderhouden met andere mensen. Een klik hebben met de mensen in mijn omgeving is voor mij een vereiste. Verder zijn openheid en eerlijkheid belangrijk voor me. Ik ben niet bang om mijn mening te geven of om vragen te stellen. Ik vind het leuk om projectmatig te werken en haal energie uit problemen oplossen en uitdagende situaties naar een goed eindresultaat te brengen.

Klik hier voor meer informatie

Spin in het web / magneet / teamplayer, regio Noordwest per 1 februari 2019 beschikbaar

Leergierig, spontaan, behulpzaam en aanpakken zijn kenmerken die ik in mijzelf herken. Ik ben een echt mensen-mens met een zakelijke insteek. Ik werk graag samen, ben sociaal vaardig en voeg graag iets toe aan de organisatie en het resultaat. Ik ben zelfstandig, neem makkelijk het initiatief en ben niet bang voor nieuwe uitdagingen. Zo heb ik onlangs een individuele reis door west Canada gemaakt. Tijdens deze reis heb ik mij het Engels helemaal eigen gemaakt en veel contacten opgedaan.

Klik hier voor meer informatie

Management Assistant regio Rotterdam, 32 uur p/w op zoek naar vaste baan

Loyaal, spontaan en niet op haar mondje gevallen. Eind september moeder geworden van mijn kleine wondertje. Ik geniet van de tijd die ik doorbreng met mijn familie en koester deze ook. Ik kan me verder goed inleven in een ander en ben dan ook vaak het luisterend oor voor anderen.

Klik hier voor meer informatie

Spin in het web / Multitasker / allround Ondersteuner, regio Randstad en Rotterdam - GEPLAATST

In het dagelijks leven ben ik vrolijk, avontuurlijk, zorgzaam, betrouwbaar en leergierig. Ik heb oog voor detail, aandacht voor anderen en een luisterend oor. Verder ben ik praktisch ingesteld en denk ik in oplossingen in plaats van problemen. Ik ben een persoon die op het werk van structuur, hard werken en gezelligheid houdt. Daarnaast ben ik een echte doener, proactief en ga ik een uitdaging niet uit de weg.

Klik hier voor meer informatie

Office manager/ Spin in het web voor 40 uur, regio Zuidwest / Randstad

Ik ben een open, proactief en spontaan persoon en ik ben graag bezig. Ik hou er van om alles goed te regelen en te organiseren en ik zorg graag voor anderen. Ik ben positief, oprecht en hou van humor en heb graag mensen om me heen. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om tijd alleen door te brengen.

Klik hier voor meer informatie

Leergierige Management Assistant, HBO AD, 40 uur p/w, Rotterdam eo - GEPLAATST

Ik ben een vriendelijke, gemotiveerde en spontane vrouw. Ik toon graag initiatief en vind het leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Mensen die mij goed kennen zouden mij omschrijven als een behulpzaam, betrouwbaar en betrokken persoon. Door mijn grote betrokkenheid kan ik soms doorslaan in mijn perfectionisme. Gelukkig weet ik dit van mezelf. Ik haal er voldoening uit als ik iets heb kunnen betekenen voor iemand of als ik mijn tijd nuttig heb besteed.

Klik hier voor meer informatie

Junior Assistant HBO communicatie, regio Midden en Noord

Openheid en eerlijkheid, daar sta ik voor. Ik ben niet bang om mijn mening te geven of terechte vragen te stellen. Ik verwacht daarom ook van andere mensen dat zij eerlijk tegen mij zijn. Voordat ik een besluit neem, denk ik er goed over na, en probeer strategisch te denken in mijn beslissing. Verder ben ik veelzijdig, waardoor ik op vele vlakken inzetbaar ben. Ik houd van de handen uit de mouwen steken en ga geen uitdaging uit de weg.

Klik hier voor meer informatie

Leergierige junior Assistant HBO in de regio's Rotterdam en Den Haag

Avontuurlijk, energiek, leergierig, ‘open-minded’, flexibel en spontaan zijn de woorden waar ik mijzelf mee kenmerk. Ik neem mijn gemaakte keuzes in het leven zeer serieus, maar ik zie graag de lol van dingen in en houd daarom wel van een geintje op zijn tijd. Mijn vrienden omschrijven mij als een hands-on persoon die altijd voor ze klaar staat. Daarnaast, ben ik een mensenmens maar kan ik ook heel goed op mijzelf zijn. Kortom, een gedreven persoon die houdt van evenwicht van diverse aspecten.

Klik hier voor meer informatie

Assistant/Talent voor 24 uur p/w, regio Zuidwest-Nderland

Ik ben een spontaan, vrolijk en zachtaardig persoon, die blij wordt van anderen blij maken en helpen Ik ben bescheiden doen en laten. Daarnaast ben ik moeder van 3 prachtige kinderen en haal daar mijn kracht en talent uit om door te zetten en standvastig en consequent te zijn. Mijn oprechtheid, realistische kijk en sarcasme maakt dat vrienden mij graag om mijn mening vragen bij verschillende situaties. Zo weet ik hen een eerlijk antwoord te geven en te laten lachen om hun of mijn eigen stupiditeit. 

Klik hier voor meer informatie

Ervaren Assistant, regio Randstad

Ik ben een open en eerlijke persoonlijkheid met een vriendelijk en zachtaardig karakter. Ik ben hulpvaardig en kan goed luisteren. Daarnaast ben ik goed in handelen onder druk (ik krijg daar veel energie van) om zaken voor elkaar te krijgen.

Klik hier voor meer informatie

Allround Assistant, VWO, 40 uur p/w, regio Zuidoost-Nederland

Ik ben energiek, nieuwsgierig en proactief. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en houd er niet van om stil te zitten. Het nemen van verantwoordelijkheid ga ik niet uit de weg en ik houd er van om te organiseren en te plannen. Ik ben praktisch ingesteld en doelgericht.

Klik hier voor meer informatie

Management Assistant/Directie Assistant/Personal Assistant, regio Randstad

Anderen zeggen over mij: Rachel is een spontane, gedreven en integere dame die vooruit kijkt en het gewoon regelt. Rachel onderhoudt ook relaties, is gedreven in stakeholdermanagement en is eager om nieuwe dingen zichzelf snel eigen te maken. Haar grote kracht is haar gunfactor. Door haar goede sociale vaardigheden kan zij goed overweg met veel mensen van hoog tot laag. Waarbij zij vasthoudend is zonder star te zijn en flexibel zonder meegaand. Rachel heeft zeker geen ‘9 tot 5 mentaliteit’ en is loyaal aan haar leidinggevende.

Klik hier voor meer informatie