Naar de inhoud.

Als Alleskunner heb je een hands on mentaliteit

Vrijblijvend contact opnemen

De beste voor onze Assistants

Als Assistant van nu:

Ben jij een alleskunner en heb je een echte hands-on mentaliteit? Ben je
gewend om projectmatig te werken en ben je stipt en gemotiveerd om de
"klus" te klaren? Neem dan direct contact met ons op! Onze Assistants
worden bij toonaangevende organisaties geplaatst.

De ambitie om de beste te zijn!

Persoonlijk, kennis uitwisselen met je collega Assistants, je eigen LOT bepalen, maatschappelijk betrokken zijn, kreten die ons niet onbekend in de oren klinken.

Door middel van een persoonlijk Loopbaan OntwikkelingsTraject (je LOT), goede arbeidsvoorwaarden en indien gewenst een Fiat 500 van de zaak, zijn we al aardig op weg de beste te zijn. 

Klik hier voor ons meest recente overzicht van trainingen / workshops

Als na gesprekken met onze Regiomanagers, wij en jij ervan overtuigd zijn dat er een match is, kan je voorgesteld worden bij een van onze Partners. En als de klik er is ga je snel aan de slag. Voortdurend vinden er evaluaties plaats tussen jou, onze Partner en je Regiomanager. Zaken worden constant verbeterd en aangepast. Immers als je de beste wilt zijn moet je scherp blijven en niet bang zijn om te veranderen. Dit maakt je de beste!

Via Assistant2 aan de slag gaan betekent je eigen LOT bepalen!

Indien je over bovenstaande kwaliteiten en capaciteiten beschikt gaan we intensief met je aan de slag.

Zo maak je in het eerste gesprek kennis met de Regiomanager die jou gaat begeleiden. Er wordt gekeken of de klik er is en of je voldoet aan de gestelde eisen. Daarnaast worden diploma's gecontroleerd en jouw laatste salarisspecificatie doorgenomen. Dit eerste gesprek vindt plaats op een locatie die jou het best uitkomt. Voldoe je aan de gestelde criteria en alle partijen willen verder praten? Dan volgt een tweede gesprek op ons hoofdkantoor in Den Haag. Belangrijk, want je wilt natuurlijk weten voor wie je aan het werk gaat. Dit kan tijdens kantooruren maar ook erna als jou dat beter uitkomt. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op jouw karakter, doe je taal testen en wordt besproken wat je zoal kunt verwachten als je voor Assistant2 komt te werken. En uiteraard wat wij jou te bieden hebben als beste werkgever. Dat is natuurlijk ambitieus... maar wij gaan er voor! Vervolgens gaan wij voor jou aan het werk en informeren wij bij onze Partners of men iemand van jouw kaliber en met jouw karakter nodig heeft. Indien onze Partner interesse heeft, ga je op kennismakingsgesprek. Omdat wij mede op het karakter van onze Assistants selecteren, kan de klik snel gemaakt zijn en ben je binnen no time aan de slag. Vanzelfsprekend ontvang je voordat je aan de slag gaat een voorstel van het pakket aan arbeidsvoorwaarden en een concept arbeids/projectovereenkomst. Zodat je ook weet waar je aan begint.

Interesse?

Werken voor Assistant2 biedt je zekerheid. Meer dan 95% van al onze plaatsingen loopt uit in een vaste aanstelling bij een van onze Partners met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%!!! We begeleiden en coachen daar waar nodig en alles met veel plezier en op een "eigen"  wijze! 

Nieuwsgierig geworden? Ga dan naar;  aanmelden en stuur jouw CV naar ons!

Tot snel. Wij maken het waar!