Naar de inhoud.

Hét bureau voor Assistants van nu én morgen

Management Support Assistant2 werkt persoonlijk en plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen bij Partners in heel Nederland. Van Talent tot Assistant en van Professional tot Expert. Onze missie: werk maken van kwaliteit. Elke dag opnieuw. Niet vanuit regeltjes of starre voorschriften, wél vanuit een houding. Bij ons is kwaliteit dé mentaliteit. We willen de beste dienstverlener zijn voor onze Partners en opdrachtgevers. En de beste werkgever voor zowel onze Assistants als onze vaste medewerkers. Volgens ons kan het één niet zonder het ander.

Ontwikkelen!

Behalve het bovenstaande zien wij onze medewerkers als onderdeel van een organisatie die de ontwikkeling van haar mensen even belangrijk vindt als het succes dat we samen realiseren in de markt! We stimuleren elkaar actief om het beste uit onszelf te halen. Al onze Assistants kunnen rekenen op uitdagende en uitstekend gehonoreerde jobs, persoonlijke support voor hun professionele ontwikkeling en praktische instrumenten om te werken op het hoogste niveau. En meer.

Initiatieven!

Management Support Assistant2 is maatschappelijk geëngageerd en schroomt niet om initiatieven te nemen die bijdragen aan een prettigere samenleving. Jaarlijks steunen wij vanuit onze passie een (lokaal) goed doel en stimuleren onze Partners en Assistants hierin mee te denken.

Betrokken!

Managers van middelgrote en grote ondernemingen vinden bij Assistant2 de beste talenten en professionals in de markt. Assistants die dagelijks overtuigen in hun veeleisende werkomgeving. Met de zekerheid van een betrokken organisatie die op persoonlijke wijze ondersteunt waar nodig. Wij maken het waar, met een Team dat kwaliteit opvat als haar persoonlijke missie!

Fons Scheltema

Directeur / ondernemer