Naar de inhoud.

Regiomanager en Marketeer gezocht

Alle medewerkers op ons kantoor en onze Regiomanagers zijn onderdeel van een organisatie die de ontwikkeling van de kandidaten en bedrijven waarmee samen wordt gewerkt even belangrijk vindt als het succes dat wij samen realiseren in de markt. Wij zijn dedicated en ondersteunen en begeleiden vanuit onze opgedane kennis en onze passie op persoonlijke wijze!

Wij zoeken Regiomanagers voor Groot Rotterdam en de Randstad

Wat niet?
Van achter jouw beeldscherm op zoek naar secretaressen die op bestaande vacaturepagina’s/websites staan. Om hen vervolgens per mail te benaderen en hun CV op te laden in zoekmachines van bedrijven. Daarna wacht je rustig af in je luie stoel totdat er iemand reageert. Dit dus juist niet!

Wat dan wel...
Je gaat actief op zoek naar Assistants van nu, gebruik makend van je bestaande relatiekring en het netwerk dat Assistant2 in de loop der jaren (meer dan 30 jaar) heeft opgebouwd. Vervolgens stel je de Assistants voor aan bedrijven, nadat je persoonlijk met hen hebt kennisgemaakt en zij voldoen aan de gestelde eisen.  

Kortom je bent verantwoordelijk voor het plaatsen, begeleiden en ontwikkelen van Assistants in jouw Regio. Je interviewt hen en plaatst ze bij bedrijven en organisaties die wij al kennen en waar jij zelf de klik mee hebt. En wat maakt het nu zo spannend en uitdagend? De kick dat je het hele proces van A tot Z zelf creëert.

Klik hier voor een uitgebreide vacaturetekst Regiomanager

Lijkt het je wat om te knallen in een job die iedere dag anders is? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking: 088 022 23 99 of mail jouw CV naar hr@Assistant2.nl

Wij zoeken ook een Online Marketeer met de ambitie om te groeien naar/tot Marketing Manager

Ligt jouw hart bij (online) Marketing? Ben jij analytisch sterk, proactief, denk jij in kansen en mogelijkheden en zie jij het bouwen en leiden van je eigen (marketing)afdeling een aanvulling/ vervolgstap op jouw nu al succesvolle carrière? We zijn op zoek een creatieve, out of the box, denkende Online Marketeer die zich wil ontwikkelen in de commerciële dienstverlening. Iemand die enthousiast, nieuwsgierig en positief is ingesteld en net als wij kwaliteit als de mentaliteit ziet. Jij bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het Ondersteunersvak en ziet jezelf in de toekomst in een leidinggevende functie als Marketing Manager bij ons bedrijf. Interesse gewekt? Lees dan de uitgebreide vacaturetekst voor meer informatie over deze droomjob en geef je carrière een boost!

Klik hier voor de uitgebreide vacaturetekst Marketeer

Nieuwsgierig? Reageer dan nu en stuur een e-mail met jouw CV naar hr@Assistant2.nl of bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek 088 022 23 99. Deze baan kan in 24-32 uur p/w gedaan worden. 

Ons kantoor van waaruit wij landelijk werken, is gevestigd:
Koninginnegracht 25 
2514 AB Den Haag