Naar de inhoud.

Veel gestelde vragen over ons

Via welk telefoonnummer is het hoofdkantoor van Assistant2 bereikbaar?
Ons hoofdkantoor is bereikbaar op telefoonnummer 088 022 23 99.
Zijn jullie op zoek naar nieuwe vaste medewerkers?
Wij werken landelijk vanuit diverse regio's. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Adviseurs die vanuit hun eigen regio mee willen helpen om ons doel, het beste bureau voor Assistants in Nederland (en wie weet ook daarbuiten) te worden.  De actuele vacatures staan vermeld op onze site. Klik hier.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wat houdt dat voor jullie in?
Management Support Assistant2 heeft zich ten doel gesteld om initiatieven te nemen die bijdragen aan een prettigere samenleving zoals het terugdringen van het papiergebruik, zowel in- als ook extern. Voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld het digitaal accorderen van de uren van onze Assistants maar ook factureren wij nu al digitaal.

Daarnaast sturen wij ook geen kerstkaarten naar onze relaties, Partners en Assistants maar schenken het geld dat wij hiermee besparen, jaarjijks aan een goed doel in de buurt!  Zo hebben wij al eens een labrador pub geadopteerd via het Koninklijke Nederlands Geleidehonden Fonds en hebben wij ook Stichting Leergeld met een bijdrage kunnen verblijden. 

Voor goede doelen stichtingen en andere liefdadigheidsinstellingen hanteren wij, als er een Assistant wordt ingehuurd via ons, niet het commerciële tarief maar een aangepast tarief.

Ook een actieve bijdrage van Assistants en vaste medewerkers aan het bovenstaande wordt meegenomen in sollicitatie procedures etc.

Specifieke FAQ over Opdrachtgevers of Assistants?
Klik op Assistant of Opdrachtgever voor meer gerelateerde vragen die de Opdrachtgever of Assistant aangaan.